Ture & udflugter i Vietnam

Vietnam byder på et hav af spændende og uforglemmelige ture og udflugter. Vietnam byder på en masse store som små, uforglemmelige, meget turistede og ikke turistede steder. Her har vi samlet et stort udvalg af ture i hele Vietnam.

Stort udvalg af ture & udflugter

Vi har samlet et stort udvalg af ture og udflugter i hele Vietnam. Der er: - ture & udflugter for børn og voksne - udflugter fra få timer til hele dage - ture fra 1 til flere dage Se vores udflugter herunder, og skriv til os hvis du ikke finder hvad du lader efter.

Du kan ikke se det hele

Det er de færreste der har ubegrænset tid til at udforske og opleve Vietnam. Derfor må de prioritere hvad de ønsker at se på deres rejse. God planlægning hjælper dig til bedre oplevelser og til at kunne opleve mere.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Vi kan desværre ikke vise alle ture og oplevelser i Vietnam. Derfor, skriv til os hvas du ikke fandt hvad du søgte her på siden. Vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe og opfylde dit ønske for gode oplevelser i Vietnam. Skriv til os, vi glæder os til at høre fra dig.

Vores ture til Vietnam

Byrundtur i Ho Chi Minh City

Oplev Ho Chi Minh City med din egen private guide. Du kommer forbi kirken, det gamle posthus, paladset og Cu Chi hvis du ønsker det.

Læs mere

Hue City Tur

Oplev kejseryen Hue på en Hue Byrundtur. En sejltur på perfume river og et besøg på kejser gravstederne er også en del af turen. Se en video!

Læs mere

Hue Cykeltur

Til de aktive og kultur interesserede kan vi tilbyde en halvdags cykletur i Hue. På denne tur kommer man helt tæt på det lokale landsbyliv

Læs mere

Easy Rider Hue Hoi An

Rejser du fra Hue til Hoi An (eller modsat) vil vi klart anbefale, at en tur bag på en motorcykel! Bil er også en mulighed!

Læs mere

Hoi An cykeltur på landet

Kommer du til Hoi An er en cykeltur på landet et must. Opleve det daglige liv og det autentiske Vietnam på nærmeste hold. Book din tur her!

Læs mere

Hoi An Food Tour

Er du til god og spændende mad, så er en Hoi An Food Tour et must. Prøv en masse lokale retter. Book din madoplevelse her!

Læs mere

Hoi An sunrise tur

Stå tidlig op, oplev Hoi An om morgen med vores / Hoi An Sunrise tur / du tager med båd, og besøger et lokalt fiskemarked mens solen står op.

Læs mere

DMZ Zonen

Nord for Hue ligger grænsen for det tidligere Nord og Syd-Vietnam. Denne tur giver et tilbageblik på krigens konsekvenser! Se billeder her!

Læs mere

Phong Nha Ke Bang Nationalpark

Phong Nha-Ke Bang Nationalpark ligger i Phong Nha i det centrale Vietnam. Verdenskendte for verdens største og 3. største grotte.

Læs mere

Food Tour i Hanoi

Streetfood er et must når du er i Vietnam. Specielt Hanoi & Hoi An byder på fantastisk streetfood. Tøv ikke, spring ud i det.

Læs mere

Sapa

Sapa kan ikke nævnes uden at sige lokale landsbyer, farverige minoriteter og selvfølgelig risvin. Læs mere om Sapa, se billeder og video her!

Læs mere

Hoi An Cooking Class

Lær at lave Vietnamesisk mad med din egen kok. Du tager med på det lokale markede og tilbereder selv maden fra bunden. Se vores video!

Læs mere

My Son ruinerne

My son ruinerne er ruinerne af en gammel civilisation. Læs mere om ruinerne og oplev dem sammen med vietnam-rejser.dk

Læs mere

Hanoi Byrundtur

En Hanoi Byrundtur er en god start på de oplevelser der venter i Vietnams hovedstad. Oplev byen med din egen private guide!

Læs mere

Ba Na Hills Golden Bridge

Er Ba Na Hills & Golden bridge i Danang et besøg værd? Læs om vores besøg og se billeder og video. Klik for mere information.

Læs mere

Mai Chau

Mai Chau i det nordlige Vietnam byder på smukke dale, rismarker, lokale minoriteter og cykelture i det grønne. Se video og billeder her!

Læs mere

Hoa Lu & Tam Coc

Oplev både Tam Coc & Hoa Lu på 1 dag fra Hanoi, eller kombiner med Nationalparken Cuc Phuong. Klik her og se mulighederne!

Læs mere

Cuc Phuong

Cuc Phuong ligger kun 120 km fra hovedstaden Hanoi og byder på skov, grotter, dyreliv og et Rescue Centre for truede dyrearter. Se video her!

Læs mere

Ba Be National Park

Oplev Ba Be Nationalpark og Ba Be søen. Der er rig mulighed for trekking, cykling, sejle kajak mm.

Læs mere

Perfume Pagoda

Perfume Pagoda (Duftens Pagode) er en af de mest betydningsfulde pagoder i VIetnam. Mange Vietnamesere besøger den omkring TET nytåret.

Læs mere

Cat Tien National Park

Nationalparken Cat Tien byder på tropisk skov, nem og hånrd trekking, cykling og skønne natur oplevelser. Læs mere og se video her!

Læs mere

Halong Bay

Halong Bay er ikke uden grund Vietnams mest besøgte destination. Se billeder, video, samt få svar på dine spørgsmål og forslag til ture her!

Læs mere

Mekong delta

Nyd 2 eller 3 dage på Mekong floden i Mekong Deltaet i det sydlige Vietnam. Se det flydende marked, og det daglige liv. Læs mere her!

Læs mere

Cu Chi Tunnelerne

Cu Chi tunnelerne er kendt for sine underjordiske gange, og ligger ca. 75 km fra Ho Chi Minh City. Se billeder og video her!

Læs mere

Kunne du godt tænke dig at komme på en af disse ture?

Du er velkommen til at skrive til os i formularen herunder.

Bestil et uforpligtende tilbud
Team Vietnam Rejser
Ønsker du tilbud på flyrejse?

Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere