fbpx

Cat Tien National Park

Cat Tien National Park

Oplev tigeren og Java næsehornets tidligere hjem – den største tilbageværende jungle i Vietnam. Trek og cykle igennem Cat Tien National Park, nyd den friske luft og lydene fra de vilde, men knapt så farlige, Samba-rådyr, vildokser, gibbon og duoc-aber, næsehornsfugle, vildsvin, påfugle, m.fl., som endnu lever her.

Det beskyttede naturområde er i sit hele større end Bornholm, og parken tilbyder flere forskellige trekkingruter, og en sammenlagt 30 km lang grus/beton belagt vej – perfekt til at udforske naturen på cykel på egen hånd.

Krokodillesøen – Bầu Sấu

cat tien national park

Gå ikke glip af den 5 km lange gåtur gennem tæt jungle til Krokodillesøen (Bao Sau) i midten af Cat Tien National Park. Her lever Siamesiske krokodiller, der blev genudsat i 2005, og mange vade- og vandfugle, der kan opleves fra et udsigtstårn og en kanotur på søen.

På grund af stedets størrelse og mangfoldighed af natur og friluftsaktiviteter, er der nok at få tiden til at gå med på en 3 dage/2nætters tur til Cat Tien National Park. Du kan for eksempel også tage på en times natsafari, hvor du fra ladet af en jeep spotter dyrene, der først bliver aktive efter mørkets frembrud. Turene starter kl. 19 og varer en time.

Hvis du har mod på at se flere dyr, kan du også besøge abe- eller bjørnereservaterne, der arbejder med at genudsætte dyr til det fri, som tidligere har været holdt i fangenskab. Her kan du være helt sikker på at opleve de romantiske Gibbonaber, som er kendt for at synge for deres mage.

Overnatning

I og omkring Cat Tien National Park har du mulighed for at vælge flere forskellige overnatningsformer.

Danida støttede øko lodgeVi kan anbefale en nat i den nybyggede og Danida-støttede øko-lodge, som er et langhus, der er lavet i bambus og træ af de lokale etniske minoriteter, og som ligger omgivet af skoven godt 12 km fra Park-hovedkvarteret.

Fra øko-lodgen har du mulighed for trekking, cykling og andre udendørsaktiviteter kombineret med kulturoplevelser.

Nord for Cat Tien National Park og i en perfekt kombination med en cykel-trekking tur til krokodillesøen har du/I mulighed for, at overnatte hos en lokal familie og komme helt tæt på landbrugslivet på kanten af regnskoven.

Smag på friske frugter og lær at lave vietnamesisk mad sammen med familien.

cat tien national park gaestehuseOgså i selve Cat Tien National Parks hovedkvarter er der beskedne (en suite) gæstehuse møbleret med single eller dobbelt senge, aircondition, mosquitonet etc.. Der er også en græsplæne, hvor det er muligt at slå et telt op. Det er en god ide at kombinere en overnatning i parken med en overnatning i langhuset eller i homestay.

Læs mere og se flere billeder på parkens officielle hjemmeside her

Skriv til os via formularen herunder, hvis du har spørgsmål eller ønsker informationer omkring ture til Cat Tien.

NB: Vi er ved at indhente priser på ture til Cat Tien National Park, skriv til os, hvis du vil vide mere.

Priser ved 2 personer: (Klik for at se program)

2 Days 1 night; $254

3 days 2 nights; $352

3 days 2 nights (Biking); $391

 

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
  • Ønsker du tilbud på flyrejse?

    Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.