fbpx

Pakkerejser

PAKKEREJSER TIL VIETNAM

Vi har samlet de mest populære pakkerejser til Vietnam, som vores tidligere gæster har bestilt. Fælles for alle rejser er, at de kan bookes som de er, eller tilrettes så de passer til lige netop jeres ønsker og behov. Du kan også læse mere om vores Vietnam rundrejser, som vi skræddersyr efter dine behov.

Vi har samlet et par forskellige rejser på 2 uger. 

Rejserne kan bookes som de er, eller bruges som inspiration.

Alle rejser kan tilpasses, så de passer til jeres ønsker og behov.

Se forskellige forslag til 3 ugers rejser rundt i Vietnam. 

Rejserne kan bookes som de er, eller bruges som inspiration.

Alle rejser kan tilpasses, så de passer jeres ønsker og behov. 

Vi skræddersyr din rejse – sammen med dig, efter dine ønsker.

Vi har stor erfaring med at lave individuelle rejser til at fra par, familier og grupper.

Skriv til os og lad os sammen lave din drømmerejse.

Hos mange rejsebureauer er pakkerejser = grupperejser. Det er det ikke hos Vietnam Rejser. Vi lægger vægt på frihed på rejsen, skræddersyede programmer og frihed til at vælge, hvad du ønsker at se, og ikke bare vælge en gruppe-pakke-rejse.

Alle pakker på siderne herunder er fleksible på den måde, at de kan tilpasses dine behov. Skriv til os og fortæl, hvad du kunne tænke dig, så laver vi programmet efter det. Eller bed om hjælp og forslag, hvis du er i tvivl.

Med en pakke fra Vietnam Rejser får du en eller flere ture, der er klar til dig. Fælles for alle vore ture er, at du aldrig skal følge en gruppe af gæster i mere end nogle få dage.

Vi har sammensat nogle små pakker, som vi så kan rette til efter dine ønsker. Med Vietnam Rejser får du frihed til at vælge. Du bestemmer selv, hvilke ture du vil på og, hvornår du vil rejse. Det blander vi os ikke i. Du rejser, når DU kan, og når DU har lyst, og ikke, når en hel flok andre gæster kan. Det er DIG, der bestemmer.

Vi glæder os til at høre fra dig.

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
  • Ønsker du tilbud på flyrejse?

    Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.