Klassiske Vietnam 15 dage

Tag på opdagelse i Vietnam, og se fascinerende Sapa, et cruise på Halong Bay, hektiske Hanoi, det frodige Mekong Delta, romantiske Hoi An, og den travle metropol Ho Chi Minh City.

HIGHLIGHTS PÅ DENNE REJSE:
Hanoi – Halong Bay – Sapa – Hoi An – Ho Chi Minh City – Cu Chi – Mekong Delta

Program

Tag på opdagelse, og se alle seværdighederne i Hanoi, et cruise på Halong Bay, oplev det idylliske og charmerende Mai Chau og det maleriske Hoi An.

Du ankommer til Hanoi, hvor du mødes af din chauffør, der i ankomsthallen står med et skilt med dit navn, han køre dig til dit hotel i Hanoi. Du har resten af dagen fri i Hanoi. Kommer du først eller midt på dagen kan du gå en tur til Vietnam Rejsers kontor i den gamle bydel, hvor vi holder et lille infomøde, her får du lidt praktisk information, et kort og en lånetelefon, så du altid kan komme i kontakt med os.

Du hentes på hotellet kl. 08-08.30 – så vær klar kl. 08.00. Du køres til Halong Bay, en tur på ca. 4 timer med et kort stop halvvejs. Når du ankommer til Halong Bay omkring frokosttid, går du om bord, hvor du tjekker ind og spiser frokost mens i stille sejler ud.

Turen forstætter og du spiser frokost på båden inden turen går tilbage mod havnen.
Du tager med gruppen tilbage mod Hanoi, halvvejs stopper bussen. Turen slutter i Hanoi ca. kl. 17.00. Kl. 20.30 bliver I afhentet på hotellet og bragt til togstationen. Herfra tager I nattoget til Sapa.

I ankommer til Lao Cai tidligt om morgenen og køres til Sapa, hvor I spiser morgenmad, inden turen starter. Turen byder på 12 km trekking, hvor I bl.a. besøger Y Linh Ho og Lao Chai landsbyerne der beboes af det etniske H’mong mindretal. Efter frokost ved en lokal familie i Lao Chai går vandreturen til Ta Van landsbyen, hvor vi overnatter hos en lokal familie. Her har du mulighed for at opleve deres daglige liv.

Dagen begynder med morgenmad, og dagens trekking tur starter kl. 09.30.Turen er 8 km gang og besøg i 2 landsbyer med det etniske mindretal røde Dzao og H’mong. I ser også et smukt vandfald. Nyd det fantastiske landskab. Ved 15-tiden kører I tilbage til Sapa i jeep. Efter aftensmad, køres I til Lao Cai togstation og tager nattoget til Hanoi.

Ankomst Hanoi tidlig morgen (ca. kl. 05-06.00) – Dagen fri i Hanoi
Overnatning i Hanoi på 3 stjernet hotel – Tidlig check in på hotel. Overnatning i Hanoi.

I dag går turen til Hoi An. I hentes på hotellet og køres til lufthavnen. Flyveturen tager ca. 1 time, og I hentes igen i lufthavnen i Da Nang og køres til Kiman Hotel. Overnatning i Hoi An

Hoi An countryside med guide 2 dage. I hentes af jeres guide kl. 08.00, som tager jer på en motorcykel eller biltur omkring Hoi An 2 dage. På denne tur ser i det smukke og varierende landskab omkring Hoi An og besøger også My Khe, som er blevet kåret til verdens smukkeste strand. Desuden stopper turen ved fantastiske udsigtspunkter, vietnamesiske landsbyer og skjulte templer. I overnatter på lokalt guesthouse.

Ankomst til Hoi An kl. ca. 16.30, overnatter I på Kiman Hotel

I dag står den på Cooking Class og cykeltur. I skal møde op på adressen (den får i senere) kl.07.45, hvorfra turen begynder. Cooking Class er en populært måde at komme lidt tættere på hemmeligheden i den fantastiske vietnamesiske gastronomi.

Tilbring en halv dag med en vietnameser der tager dig til det lokale marked for at handle ind til dagens frokost. Du får selv fingre i de mange spændende ingredienser, og lære hvordan du tilbereder et par forskellige lokale retter. I overnatter på samme hotel.

Mange turister har Hoi An deres vietnamesiske favorit-by. Byen er både charmerende og malerisk. Med Thu Bon Floden som omdrejningspunktet for den gamle bydel spreder der sig en både historisk og poetisk atmosfære, som er svær at tage afstand fra. Den overdækkede japanske bro, og det fantastiske syn af oplyste silkepapirslanterner langs floden har samtidig gjort byen til et fotogent eksemplet i en klasse for sig selv.

De historiske bygninger og de farverige pagoder har på magisk vis fundet partnerskab af hyggelige cafeer og gode restauranter, ligesom byens verdensberømte skræddere titter frem med parisermoden uden at virke for støjende i bybilledet. Hoi Ans strande er et kapitel for sig selv, og indbyder til afslappet badeferie.

I dag går turen til Ho Chi Minh City (Saigon). I hentes på hotellet og køres til lufthavnen i Da Nang. Flyveturen tager ca. 1,5 time, og I hentes i lufthavnen i Ho Chi Minh City og køres til 3 stjernet hotel. I overnatter i Ho Chi Minh City.

Mekong Deltaet venter forude efter morgenmaden. Du hentes som altid kl. 08.00 på dit hotel. Kl. ca.10:00 i til My Tho City. Herfra er der bådtur over Tiền floden til den anden side. Sight-seeing og besøg i dambrug samt lokalt fiskermarked. I gør stop ved Ba Chi Orchard og nyder årstidens frugter og lytter til traditionel musik i haven.

Herefter tager I båd til Tan Thach og stopper ved kokos slik fabrikken for at se, hvordan man laver denne lokale specialitet.

Båd til An Khanh landsbyen, hvor I kommer tæt på det lokale liv. Her spises der også frokost.

Efter frokost er der sejltur i smalle robåde inden I kører i bil til Can Tho. I er fremme i Can Tho ved 17-tiden. Det er her I overnatter.

Turen fortsætter i Mekong, og i besøger det flydende marked, inden I kører tilbage til Ho Chi Minh City. Overnatning i Ho Chi Minh City på 3 stjernet hotel

Al ting har en ende, det har jeres Vietnam rejse også. I hentes på jeres hotel og køres til lufthavnen. Turen slutter.

Hvis du har andre har andre ønsker og behov, kan du læse mere om mulighederne for skræddersyede rundrejser i Vietnam.

Indhold

Inkluderet

- Afhentning i lufthavnen (Privat transfer)
- Engelsktalende guide på alle ture
- Hanoi City Tour (Privat tur)
- Hanoi Food Tour (Privat tur)
- Sapa with 1 night homestay (Privat tur)
- Halong Bay 2 dages cruise (Gruppetur)
- 7 transfer til/fra lufthavne/havne (Privat transfer)
- Hoi An Vandre og Cykeltur (Privat tur)
- Bil eller Motorcykel tur 2 dage fra Hoi An
- Ho Chi Minh City Tour (Privat tur)
- Cu Chi Tour (Privat tur)
- Mekong Delta 2 dage med 1 nat på hotel i Can Tho (Privat tur)
- Entrebilletter
- 2 nætter på Romance Hotel (Deluxe værelse)
- 3 nætter på Kiman Hotel i Hoi An
- 3 nætter på Hoang Ngan Hotel (Superior værelse)
- Fly Hanoi/Danang + Danang/Ho Chi Minh
- Måltider: 13 Morgenmad, 11 Frokost, 5 Aftensmad
- Informationsmøde i Hanoi
- Låne telefon med direkte nr. til Dansk kontaktperson på hele rejsen

Ikke inkluderet

- Fly Danmark – Vietnam t/r (Vi kan godt hjælpe med at arrangere det)
- Rejseforsikring
- Drikkepenge
- Drikkevare
Priser

Priser Per person
Ved 2 personer
$1.737
Ved 4 personer
$1.590

Med forbehold for prisændringer og tastefejl.

Se også vores andre 2 ugers pakkerejser

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

  • Kontakt os her

    Udfyld formularen med dine informationer og du vil modtag et tilbud fra os. Det er helt gratis og uforpligtende
  • Vietnam Rejser - Kontakt os
  • Ønsker du tilbud på flyrejse?

    Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.