Klassiske Vietnam 15 dage

Denne klassiske rundrejse tager dig til Vietnams højdepunkter. Du kommer helt nord på til fascinerende Sapa, oplever et cruise på Halong Bugten, den hektiske hovedstad Hanoi, det frodige Mekong Delta, romantiske Hoi An, og den travle metropol Ho Chi Minh City. HIGHLIGHTS PÅ DENNE REJSE: Hanoi – Halong Bay – Sapa – Hoi An – Ho Chi Minh City – Cu Chi – Mekong Delta

Denne rejse er IKKE inkluderet fly til og fra Vietnam. Vi kan selvfølgelig godt hjælpe med dette.

Bedste rejsetidspunkt

Denne rejse kan foretages hele året.

Børnevenlig

Rejser du med børn, kan du trygt tage dem med på denne rejse.

Servicetelefon

Du får udleveret en servicetelefon, som du har med på hele rejsen. Kommer du på spørgsmål eller opstår der noget uventet, så kan du til hver den tid tage kontakt til os.

Ønsker du ændringer?

Denne rejse er blot et forslag og kan bookes som den er, eller bruges til inspiration. Har du ønsker til ændringer, så fortæl os om dem, så laver vi din helt unikke rejse.

Har du spørgsmål?

Du mere end velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål på både mail og telefon.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så får du tips og tricks til din rejse, rejseguides, tilbud på rejser, rejsefortællinger og meget mere. Ingen binding, nem afmelding.

Nyhedsbrev

Rejseprogram

Se det fulde program dag for dag. Klik på de enkelte dage så de folder sig ud. Rejsen tager dig til alle de klassiske destinationer, som du skal se på en første rejse til Vietnam.

Dag 1 - Ankomst til Hanoi

Du ankommer til Hanoi, hvor du mødes af din chauffør, der i ankomsthallen står med et skilt med dit navn, han kører dig til dit hotel i Hanoi. Du har resten af dagen fri i hovedstaden.

Kommer du først eller midt på dagen kommer en af Vietnam Rejsers medarbejdere forbi og byder dig velkommen og holder et lille infomøde, her får du lidt praktisk information, et kort og en lånetelefon, så du altid kan komme i kontakt med os. ( Kommer du sidst på dagen aftales mødet næste dag )

Overnatning: 3 stjernet hotel i det gamle kvarter

Måltider inkl: Ingen

Dag 2 - Hanoi byrundtur + Hanoi food tour

Du hentes på hotellet kl. 08 og tager med din chauffør og guide på city tour som giver jer indblik Vietnamesisk historie før, under og efter både koloniseringen og Vietnam krigen, med stop ved bla. Ho Chi Minh-komplekset med hans Mausoleum, hans hus-på-stylter, One Pillar Pagoden, der blev bygget i 1049, museum of Ethnology, Literature Temple og Quoc Tu Giam – Vietnams første universitet, og Hoa Lo fængsel bygget af franske kolonister for politiske fanger.

Under Vietnamkrigen blev det brugt til at tilbageholde amerikanske fanger og sarkastisk kendt som “Hanoi Hilton”. Turen slutter ved dit hotel kl ca 15.30

Kl 17 hentes du af din guide igen og tager på food tour rundt i det gamle kvarter hvor du bliver introduceret til det Vietnamesiske gadekøkken. På turen vil du komme til at se tilberedningen og smage 5-6 typiske nord-Vietnamesiske retter.

Overnatning: 3 stjernet hotel i det gamle kvarter

Måltider inkl: Morgenmad – Middagsmad – Aftensmad

Dag 3 - Halong Bay Cruise

Du hentes på hotellet kl. 08-08.30 – så vær klar kl. 08.00.

Du køres til Halong Bay, en tur på ca. 4 timer med et kort stop halvvejs. Når du ankommer til Halong Bay omkring frokosttid, går du om bord, hvor du tjekker ind og spiser frokost mens i stille sejler ud.

Overnatning: På båden i eget værelse med toilet/bad

Måltider inkl: Morgenmad – Middagsmad – Aftensmad

Dag 4 - Halong Bay & Nattog til Sapa

Turen fortsætter og du spiser frokost på båden inden turen går tilbage mod havnen. Du tager med gruppen tilbage mod Hanoi, halvvejs stopper bussen og holder en kort pause. Turen slutter i Hanoi ca. kl. 17.00 ved dit hotel.

Kl. 20.30 bliver I afhentet på hotellet og bragt til togstationen. Herfra tager du nattoget til Sapa.

Overnatning: På toget i 4 personers sovekabine

Måltider inkl: Morgenmad – Middagsmad

Dag 5 - Sapa med trekking

Du ankommer til Lao Cai tidligt om morgenen og køres til Sapa, hvor du spiser morgenmad inden turen starter.

Turen byder på 12 km trekking, hvor du bl.a. besøger Y Linh Ho og Lao Chai landsbyerne der beboes af det etniske H’mong mindretal. Efter frokost ved en lokal familie i Lao Chai går vandreturen til Ta Van landsbyen, hvor du overnatter hos en lokal familie. Her har du mulighed for at opleve deres daglige liv.

Overnatning: I homestay ved lokal familie (mulighed for privat værelse)

Måltider inkl: Morgenmad – Middagsmad – Aftensmad

Dag 6 - Nattog tilbage til Hanoi

Dagen begynder med morgenmad, og dagens trekking tur starter kl. 09.30. Turen er 8 km gang og besøg i 2 landsbyer med det etniske mindretal røde Dzao og H’mong.

Du ser også et smukt vandfald. Nyd det fantastiske landskab. Ved 15-tiden kører du tilbage til Sapa i jeep. Efter aftensmad, køres du til Lao Cai togstation og tager nattoget til Hanoi

Overnatning: På toget i 4 personers sovekabine

Måltider inkl: Morgenmad – Middagsmad – Aftensmad

Dag 7 - Ankomst Hanoi + Fly til Hoi An

Ankomst Hanoi tidlig morgen (ca. kl. 05-06.00) – Du hentes af din chauffør ved togstationen og køres til lufthavnen hvorfra du flyver til Da Nang.

Flyveturen tager ca. 1 time, og du hentes igen i lufthavnen i Da Nang og køres til dit hotel i Hoi An hvor der er tidlig check in og en fra Vietnam rejser vil byde jer velkommen til byen med et lille infomøde hvorefter du resten af dagen har fri.

Overnatning: 4 stjernet hotel i Hoi An.

Måltider inkl: Ingen

Dag 8 - Hoi An cykeltur på landet + Hoi An food tour

I dag står den på cykeltur og Hoi An food tour. Du skal møde op på adressen (den får du senere) kl.07.45, hvorfra cykelturen begynder.

Turen tager din med en tur på landet, hvor du møder de lokale ser det daglige liv. Turen slutter ca. kl. 14.30 samme sted som den startede.

Kl 17 hentes du af din guide igen og tager på food tour rundt i den gamle bydel af Hoi An hvor du bliver introduceret til det central Vietnamesiske gadekøkken. På turen vil du komme til at se, dufte og smage 5-6 typiske central Vietnamesiske retter.

Overnatning: 4 stjernet hotel i Hoi An.

Måltider inkl: Morgenmad – Middagsmad – Aftensmad

Dag 9 - Oplev Hoi An´s countryside

Hoi An countryside med guide i 2 dage. Du hentes af din guide kl. 08.00, som tager dig på en motorcykel eller bil tur omkring Hoi An 2 dage.

På denne tur ser du det smukke og varierende landskab omkring Hoi An og besøger også My Khe, som er blevet kåret til verdens smukkeste strand.

Desuden stopper turen ved fantastiske udsigtspunkter, vietnamesiske landsbyer og skjulte templer.

Overnatning: Lokalt guesthouse.

Måltider inkl: Morgenmad – Middagsmad – Aftensmad

Dag 10 - Tilbage til Hoi An

Ankomst til Hoi An kl. ca. 16.30 og resten af aftenen fri.

Overnatning: 4 stjernet hotel i Hoi An.

Måltider inkl: Morgenmad – Middagsmad.

Dag 11 - Turen fortsætter til Ho Chi Minh City

I dag går turen til Ho Chi Minh City (Saigon). Du hentes på hotellet og køres til lufthavnen i Da Nang.

Flyveturen tager ca. 1,5 time, og du hentes i lufthavnen i Ho Chi Minh City og køres til dit hotel hvor der igen vil være en fra Vietnam rejser der byder jer velkommen til en ny by og deler ud af tips og gode ideer til hvad byen byder på.

Overnatning: 3 stjernet hotel i centrum af Ho Chi Minh

Måltider inkl: Morgenmad

Dag 12 - Ho Chi Minh city tour + Cu Chi tunnels

I dag skal du på den store city tour i Ho Chi Minh og hentes kl 08.00 på dit hotel af din guide og chauffør.

I starter med at køre ud til de berømte Cu Chi tunnels hvor Vietnamesere levede og gemte sig for amerikanerne under Vietnam krigen.

Efter middagsmad besøger du inde i Ho Chi Minh, den gamle katedral, det gamle posthus, genforenings paladset og krigsmuseummet inden turen slutter ved dit hotel igen kl ca 17.

Overnatning: 3 stjernet hotel i centrum af Ho Chi Minh

Måltider inkl: Morgenmad – Middagsmad

Dag 13 - Mekong Delta 2 dage

Mekong Deltaet venter forude efter morgenmaden. Du hentes som altid kl. 08.00 på dit hotel og kører mod green village i deltaet ved byen Can Tho. Du ankommer ved 11-12 tiden og spiser middagsmad efter at du har checked in i din bungalow.

Om eftermiddagen er der cykeltur rundt i området langs de mange kanaler og floder i deltaet og i gør stop ved bla. en lokal Pagoda, en rismølle, en lokal smed og smager frugter fra haven hos en lokal familie.

Overnatning: Bungalow i green village

Måltider inkl: Morgenmad – Middagsmad – Aftensmad

Dag 14 - Mekong Delta og tilbage til Ho Chi Minh City

Turen fortsætter i Mekong, og i dag besøger du det største flydende marked i Vietnam.

I sejler i lille båd fra green village kl 05.30 gennem deltaet og oplever hvordan deltaet vågner i solopgangen med lokale fiskere, både på vej til og fra markedet inden du efter middagsmaden kører tilbage til Ho Chi Minh City.

Overnatning: 3 stjernet hotel i centrum af Ho Chi Minh

Måltider inkl: Morgenmad – Middagsmad

Dag 15 - Turen slutter

Alting har en ende, og det har jeres Vietnam rejse desværre også. Du hentes på dit hotel og køres til lufthavnen.

Turen slutter.

Måltider inkl: Morgenmad

Hvis du har andre har andre ønsker og behov, kan du læse mere om mulighederne for skræddersyede rundrejser i Vietnam her.

Priser og indhold

Der tages forbehold for tastefejl og prisændringer.

Pris

fra 1.829USD pr. person ved 2 personer fra 1.661USD pr. person ved 4 personer

 • 7 transfer til/fra lufthavne/havne (Privat transfer)
 • Engelsktalende guide på alle ture
 • Entrebilletter
 • Fly Hanoi/Danang + Danang/Ho Chi Minh
 • Måltider: 13 Morgenmad, 11 Frokost, 5 Aftensmad
 • Informationsmøde i Hanoi
 • Låne telefon med direkte nr. til Dansk kontaktperson på hele rejsen
 • Udflugter fra Hanoi
  • Hanoi byrundtur (Privat tur)
  • Hanoi Food Tour (Privat tur)
  • Sapa med 1 nat i homestay + 2 nætter i tog (Privat tur)
  • Halong Bay 2 dages cruise (Gruppetur)
 • Udflugter fra Hoi An
  • Hoi An Cykeltur (Privat tur)
  • Hoi An Food tour (Privat tur)
  • Bil eller Motorcykeltur 2 dage ud i bjergene
 • Udflugter fra Ho Chi Minh City
  • Ho Chi Minh City byrundtur (Privat tur)
  • Cu Chi tunnelerne (Privat tur)
  • Mekong Delta 2 dage med 1 nat i bungalow
 • Overnatninger
  • 2 nætter på Le Foyer hotel – Deluxe værelse i Hanoi
  • 3 nætter på Phu Thinh hotel – Deluxe værelse i Hoi An
  • 3 nætter på Prague hotel – Deluxe room i Ho Chi Minh City
  • 1 nat på Stellar Cruise – Deluxe kahyt i Halong bugten
  • 1 nat i bungalow i Mekong
 • Fly Danmark – Vietnam t/r (Vi sender dig gerne et tilbud på fly)
 • Drikkepenge til guider og chauffører
 • Rejseforsikring
 • Drikkevarer

Ønsker du et andet hotel?

Ønsker du at opgradere hotellerne ifht programmet, så fortæl os om dine ønsker, så finder vi hoteller der passer til dine ønsker.

Vi kan skræddersy din rejser efter behov

Rejsen her på siden kan du booke som den er, eller bruge den som inspiration til din helt egen unikke skræddersyede rejse.
Vi skræddersyer hvert år rejser for mere end 800 danske gæster. Vi er derfor sikre på vi også kan lave en spændende og unik rejse til dig.

Rejser I 2, 4 eller flere?

Uanset om i rejser 2, 4, 8 eller flere, så skriv til os, så laver vi sammen med jer en spændende rejse til Vietnam.

Bestil et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen med dine informationer og du vil modtag et tilbud fra os. Det er helt gratis og uforpligtende.

Bestil et uforpligtende tilbud
Team Vietnam Rejser
Ønsker du tilbud på flyrejse?

Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.

Anmeldelser

Vi er kommet hjem i fredags efter en super dejlig ferie i Vietnam 😊 Kan varmt anbefale at lade Vietnam rejser arrangerer rejsen😀 Et stort tak til Thomas,som stod for at arrangere vores rejse. Alt forløb perfekt. Dejlige hoteller, skønne ture med rigtig gode tur guider som var meget hjælpsomme. Især et stort tak til Kenneth og hans kone Thao,som bød på kaffe hjemme, da restauranter mm var lukkede pga Corona virus. Thao var vores tur guide på en dejlig cykeltur 👍 Vi håber virkelig at Vietnam rejser"overlever" Corona virus,da vi helt sikkert vil lade dem arrangere vores næste rejse til Vietnam. Stor tak fra Thomas og Betina.
Betina
16. mar. 2020
Kan varmt anbefales! Har rejst 4 uger i Vietnam 1 voksen og 1 barn og det har været en skøn skøn rejse. Vi har fået oplevelser vi ikke selv havde haft mulighed for at opsøge. De lokale guider er søde og deler rundhåndet ud af viden, tanker, humor. Alt har fungeret så fint. Tak for det!
Sarah
1. mar. 2020
Kunne du godt tænke dig at komme på denne rejse?

Se vores andre pakkerejser på 15 dage

13.795 DKK

pr. person v. min. 2 pers.
15 Dage

Sommer idyl

På denne rejse vil du opleve: Hanoi, Hanoi City tur, Halong Bay, Mai Chau og Badeferie i Hoi An

13.795 DKK

pr. person v. min. 2 pers.
15 Dage

Vinter get away

På denne rejse vil du opleve: Hanoi, Halong Bay, Sapa, Hoi An, Mekong Delta og Ho Chi Minh City
Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere