Vietnam fra nord til syd

Pris fra 1995 USD

Klassiske Vietnam 15 dage

Denne klassiske rundrejse tager dig til Vietnams højdepunkter. Du kommer helt nord på til fascinerende Sapa, oplever et cruise på Halong Bugten, den hektiske hovedstad Hanoi, det frodige Mekong Delta, romantiske Hoi An, og den travle metropol Ho Chi Minh City.

Highlights på denne rejse

Destinationer

 • Hanoi
 • Halong Bay
 • Sapa
 • Hoi An
 • Ho Chi Minh City
 • Cu Chi
 • Mekong Delta

Udflugter

 • Byrundtur i Hanoi
 • Prøv den lokale Streetfood med guide i Hanoi & Hoi An
 • Mini krydstogt på Halong Bay
 • Trekking i Sapa med overnatning i homestay
 • Cykeltur på landet i Hoi An
Ønsker du et andet hotel?

Ønsker du at opgradere hotellerne ift. programmet, så fortæl os om dine ønsker, så finder vi hoteller der passer til dine ønsker.

Vi skræddersyer din rejse

Rejsen her på siden kan du booke som den er, eller bruge den som inspiration til din helt egen unikke skræddersyede rejse.

Rejseprogram

Se det fulde program dag for dag. Rejsen tager dig til alle de klassiske destinationer, som du skal se på en første rejse til Vietnam.

DAG 1

Ankomst til Hanoi

Du ankommer til Hanoi, hvor du mødes af din chauffør, der i ankomsthallen står med et skilt med dit navn, han kører dig til dit hotel i Hanoi. Du har resten af dagen fri i hovedstaden.

Kommer du først eller midt på dagen kommer en af Vietnam Rejsers medarbejdere forbi og byder dig velkommen, holder et lille velkomstmøde, her får du lidt praktisk information, et kort og en servicetelefon. Så du altid kan komme i kontakt med os. (Kommer du sidst på dagen aftales mødet næste dag).

 

DAG 2

Hanoi byrundtur + Hanoi food tour

Du hentes på hotellet kl. 08.00 og tager med din chauffør og guide på byrundtur som giver dig indblik Vietnamesisk historie før, under og efter både koloniseringen og Vietnam krigen.

Der gøres stop ved b.la. Ho Chi Minh-komplekset med hans Mausoleum, hans hus-på-stylter og One Pillar Pagoden der blev bygget i 1049.

Herefter går turen til Etnologisk museum, Litteraturtemplet og Quoc Tu Giam – Vietnams første universitet, og Hoa Lo fængsel der blev bygget af franske kolonister til politiske fanger.

Under Vietnamkrigen blev det brugt til at tilbageholde amerikanske fanger og sarkastisk kendt som “Hanoi Hilton”. Turen slutter ved dit hotel ca. kl. 15.30

Kl. 17.00 hentes du af din guide igen og tager på food tour rundt i det gamle kvarter hvor du bliver introduceret til det Vietnamesiske gadekøkken. På turen vil du komme til at se tilberedningen og smage 5-6 typiske nord-Vietnamesiske retter.

 

DAG 3

Halong Bay Cruise

 

Du hentes på hotellet kl. 08-08.30 – så vær klar kl. 08.00.

Du køres til Halong Bay, en tur på ca. 4 timer med et kort stop halvvejs. Når du ankommer til Halong Bay omkring frokosttid, går du om bord, hvor du tjekker ind og spiser frokost mens i stille sejler ud.

DAG 4

Halong Bay & Nattog til Sapa

Turen fortsætter og du spiser morgenmad og frokost på båden inden turen går tilbage mod havnen. Du tager med gruppen tilbage mod Hanoi, halvvejs stopper bussen og holder en kort pause. Turen slutter i Hanoi ca. kl. 17.00 ved dit hotel.

Kl. 20.30 bliver du afhentet på hotellet og bragt til togstationen. Herfra tager du nattoget til Sapa (Lao Cai).

 

DAG 5

Sapa med trekking

Du ankommer til Lao Cai tidligt om morgenen og køres til Sapa. Du kommer til at hotel hvor du kan stille den bagage du ikke skal bruge under trekking turen. Her får du også morgenmad og mulighed for et bad inden turen starter.

Turen byder på 12 km trekking, hvor du bl.a. besøger Y Linh Ho og Lao Chai landsbyerne der beboes af det etniske H’mong mindretal. Efter frokost ved en lokal familie i Lao Chai går vandreturen til Ta Van landsbyen, hvor du overnatter hos en lokal familie. Her har du mulighed for at opleve deres daglige liv.

DAG 6

Nattog tilbage til Hanoi

Dagen begynder med morgenmad, og dagens trekking tur starter kl. 09.30. Turen er 8 km lang og du besøger 2 landsbyer med minoriteterne røde Dzao og H’mong.

Nyd det fantastiske landskab inden du ved 15 tiden køres tilbage til Sapa. Efter aftensmad, køres du til Lao Cai togstation og tager nattoget til Hanoi.

DAG 7

Ankomst Hanoi + Fly til Hoi An

Du ankommer til Hanoi tidlig morgen (ca. kl. 05-06.00) – Du hentes af din chauffør ved togstationen og køres til lufthavnen hvorfra du flyver til Danang.

Flyveturen tager ca. 1 time og 20 min. Du hentes igen i lufthavnen i Danang og køres til dit hotel i Hoi An hvor der er tidlig check in og en fra Vietnam Rejser vil byde jer velkommen til byen med et lille velkomstmøde hvorefter du resten af dagen har fri.

DAG 8

Hoi An cykeltur på landet + Hoi An food tour

I dag står den på cykeltur og Hoi An food tour.
Du skal møde op kl. 07.45 i receptionen på det hotel du bor. Der vil være cykler klar, hvorfra cykelturen begynder sammen med din guide.

Cykelturen tager dig med ud på landet omkring Hoi An, hvor du møder de lokale og ser det daglige liv. Turen slutter ca. kl. 13.30 samme sted som den startede.

Kl. 17 hentes du af din guide igen og tager på Food tour rundt i den gamle bydel af Hoi An hvor du bliver introduceret til det centrale Vietnamesiske gadekøkken. På turen vil du komme til at se, dufte og smage 5-6 typiske centrale Vietnamesiske retter.

DAG 9

Oplev bjergene omkring Hoi An

De næste 2 dage skal du ud i bjergene enten i bil eller bag på en motorcykel.

Du hentes af din guide kl. 08.00.

På denne fantastiske tur ser du det smukke og varierede landskab i bjergene omkring Hoi An.

Desuden stopper turen ved fantastiske udsigtspunkter, vietnamesiske landsbyer og skjulte templer.

DAG 10

Tilbage til Hoi An

Furen fortsætter og du ankommer til Hoi An ca. kl. 16.30 og har resten af aftenen fri i denne hyggelige by.

Aften kan bruges på en tur ned i den gamle by og natmarkedet. Aftensmaden kan nydes på en hyggelig restaurant langs Thu Bon floden.

DAG 11

Turen fortsætter til Ho Chi Minh City

Du dag går turen til Ho Chi Minh City (Saigon). Du hentes på hotellet og køres til lufthavnen i Danang.

Flyveturen tager ca. 1,5 time og du hentes i lufthavnen i Ho Chi Minh City og køres til dit hotel hvor der igen vil være en fra Vietnam Rejser der byder dig velkommen, og deler ud af tips og gode ideer til hvad byen har at byde på.

DAG 12

Ho Chi Minh city tour + Cu Chi tunnels

 

I dag skal du besøge Cu Chi tunnelerne og på byrundtur i Ho Chi Minh City og du hentes kl. 08.00 på dit hotel af din guide og chauffør.

I starter med at køre ud til de berømte Cu Chi tunneler hvor Vietnamesere levede og gemte sig for amerikanerne under Vietnam krigen. (der er ingen krav om at du skal ned i de små gange)

Efter middagsmaden besøger du den gamle katedral, det gamle posthus, genforenings paladset og krigsmuseet inden turen slutter ved dit hotel igen ca. kl. 17.

DAG 13

Mekong Delta 2 dage

Mekong Deltaet venter forude efter morgenmaden. Du hentes som altid kl. 08.00 på dit hotel og kører mod Mekong Deltaet og Green Village ved byen Can Tho. Du ankommer ved 11-12 tiden og spiser middagsmad efter at du har fået nøglen til din bungalow.

Om eftermiddagen er der cykeltur rundt i området langs de mange kanaler og floder i deltaet, i gør stop ved b.la. en lokal Pagoda, en rismølle, en lokal smed og smager frugter fra haven hos en lokal familie.

DAG 14

Mekong Delta og retur til Ho Chi Minh City

Turen fortsætter i Mekong, og i dag besøger du det største flydende marked i Vietnam.

Du sejler i lille båd fra Green Village kl. 05.30 gennem deltaet og oplever det lokale liv. Solen står op mens du ser de lokale fiske, og de mange både på vej til og fra markedet. Efter frokost kører du tilbage til Ho Chi Minh City.

DAG 15

Turen slutter - Hjemrejse

Alting har en ende, og det har din Vietnam rejse desværre også. Du hentes på dit hotel og køres til lufthavnen.

Turen slutter og Vietnam Rejser siger tak for besøget og god rejse hjem.

Hvis du har andre ønsker og behov, kan du læse mere om mulighederne for skræddersyet din egen unikke rejse til Vietnam her.

Kunne du godt tænke dig denne rejse?

Bestil rejsen som den er eller få et uforpligtende tilbud på en skræddersyet rejse

Priser & indhold

Pr. person ved 2 personer

fra: 1.995 USD

Der tages forbehold for tastefejl og prisændringer.
Denne rejse er IKKE inkluderet fly til og fra Vietnam. Vi kan selvfølgelig godt hjælpe med dette.

 • 7 transfer til/fra lufthavne/havne (Privat transfer)
 • Engelsktalende guide på alle ture
 • Entrebilletter
 • Fly Hanoi/Danang + Danang/Ho Chi Minh
 • Måltider: 13 Morgenmad, 11 Frokost, 5 Aftensmad
 • Informationsmøde i Hanoi
 • Låne telefon med direkte nr. til Dansk kontaktperson på hele rejsen

Overnatninger

 • 2 nætter på 3 stjernet hotel i Hanoi
 • 3 nætter på 3 stjernet hotel i Hoi An
 • 3 nætter på 3 stjernet hotel i Ho Chi Minh City
 • 1 nat på Stellar Cruise – Deluxe kahyt i Halong bugten
 • 1 nat i bungalow i Mekong

Udflugter fra Hanoi

 • Hanoi byrundtur (Privat tur)
 • Hanoi Food Tour (Privat tur)
 • Sapa med 1 nat i homestay + 2 nætter i tog (Privat tur)
 • Halong Bay 2 dages cruise (Gruppetur)

Udflugter fra Hoi An

 • Hoi An Cykeltur (Privat tur)
 • Hoi An Food tour (Privat tur)
 • Bil eller Motorcykeltur 2 dage ud i bjergene

Udflugter fra Ho Chi Minh City

 • Ho Chi Minh City byrundtur (Privat tur)
 • Cu Chi tunnelerne (Privat tur)
 • Mekong Delta 2 dage med 1 nat i bungalow
 • Fly Danmark – Vietnam t/r (Vi sender dig gerne et tilbud på fly)
 • Drikkepenge til guider og chauffører
 • Rejseforsikring
 • Drikkevarer

4 grunde for at vælge denne rejse

Servicetelefon

Du får udleveret en servicetelefon, som du har med på hele rejsen. Kommer du på spørgsmål eller opstår der noget uventet, så kan du til hver den tid tage kontakt til os.

Bedste rejsetidspunkt

Denne rejse kan foretages hele året.

Børnevenlig

Rejser du med børn, kan du trygt tage dem med på denne rejse.

Ønsker du ændringer?

Denne rejse er blot et forslag og kan bookes som den er, eller bruges til inspiration. Har du ønsker til ændringer, så fortæl os om dem, så laver vi din helt unikke rejse.

Gæsterne siger

Sarah

1. mar. 2020

Kan varmt anbefales! Har rejst 4 uger i Vietnam 1 voksen og 1 barn og det har været en skøn skøn rejse. Vi har fået oplevelser vi ikke selv havde haft mulighed for at opsøge. De lokale guider er søde og deler rundhåndet ud af viden, tanker, humor. Alt har fungeret så fint. Tak for det!

Mette

16. mar. 2020

Min kæreste og jeg er netop kommet hjem fra 3 fantastiske uger i Vietnam, som Vietnam Rejser havde arrangeret for os! Jeg kan ikke andet end at give bureauet min varmeste anbefaling! TAK til Vietnam Rejser for 3 skønne uger i skønne Vietnam!

Betina

16. mar. 2020

Vi er kommet hjem i fredags efter en super dejlig ferie i Vietnam 😊

Kan varmt anbefale at lade Vietnam Rejser arrangerer rejsen😀

Især et stort tak til Kenneth og hans kone Thao, som bød på kaffe hjemme, da restauranter mm. var lukkede pga. Corona virus.

Se vores andre pakkerejser på 15 dage

Sommer idyl

15 dage

På denne rejse vil du opleve: Hanoi, Hanoi City tur, Halong Bay, Mai Chau og Badeferie i Hoi An

Vinter get away

15 dage

På denne rejse vil du opleve: Hanoi, Halong Bay, Sapa, Hoi An, Mekong Delta og Ho Chi Minh City

Bestil et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen med dine informationer og du vil modtag et tilbud fra os. Det er helt gratis og uforpligtende.

Bestil et uforpligtende tilbud
Team Vietnam Rejser
Kontakt information
Antal rejsende
Skal vi hjælpe med flybilletter?
Har du nogle ønsker eller andet?
Udfyldes kun hvis du har trykket "ja tak" til flybilletter

For at kunne give et uforpligtende tilbud på fly, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.

Bestil et uforpligtende tilbud
Team Vietnam Rejser
Kontakt information
Antal rejsende
Skal vi hjælpe med flybilletter?
Har du nogle ønsker eller andet?
Udfyldes kun hvis du har trykket "ja tak" til flybilletter

For at kunne give et uforpligtende tilbud på fly, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.

Bestil et uforpligtende tilbud

Bestil et uforpligtende tilbud
Team Vietnam Rejser
Kontakt information
Antal rejsende
Skal vi hjælpe med flybilletter?
Har du nogle ønsker eller andet?
Udfyldes kun hvis du har trykket "ja tak" til flybilletter

For at kunne give et uforpligtende tilbud på fly, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.