Individuelle rejser til Vietnam - skræddersyet efter dine ønsker og drømme.
Individuelle rejser til Vietnam - skræddersyet efter dine ønsker og drømme.

Individuelle & skræddersyede rejser til Vietnam

At lave Individuelle og skræddersyede rejser til Vietnam vil sige, at vi lytter til alle dine ønsker, forventninger, drømme, og har du nogle behov vi skal tage højde for, så gør vi også det. 

Individuelle rejser betyder at du rejser alene eller med dem du har lyst til at rejse med. 

Vi laver rejsen ud fra hvad du kan, vil og drømmer om.

Når du vælger at rejse individuelt, betyder det at du rejser alene eller sammen med dem du vælger at rejse sammen med.

Du bliver ikke sat i en gruppe med 10, 20 eller 30 andre du ikke kender.

Fordele ved individuelle rejser

Ulemper ved individuelle rejser

"At rejse individuelt giver dig langt større frihed, og mulighed for at få skræddersyet din drømmerejse."
Individuelle rejser til Vietnam
Kenneth Rasmussen
Stifter af Vietnam Rejser

Skræddersyede rejser til Vietnam

Hos Vietnam Rejser er vi specialister i at lave skræddersyede rejser til Vietnam. Vi spreder os ikke, og laver ikke rejser over hele verden - Vietnam er vores speciale.
Hvis du skal rejse gennem hele Vietnam, kan du med fordel booke en billet med ankomst og afrejse fra 2 forskellige byer.

Hvorfor booke en skræddersyet rejse med alt arrangeret?

Tid & overblik

Det handler ofte om tid, overblik og indsigt i de mange muligheder Vietnam byder på. Det er nok de færreste har for meget tid i løbet af dagen, og det er netop tid det handler om når en rejse skal planlægges.
Det kan selvfølgelig være spændende at planlægge rejsen selv.
Omvendt kan det også tage meget af ens tid under rejsen, hvis nu flyet bliver ændret skal chaufføren i lufthavnen kontaktes, ændres dit indenrigsfly skal du selv være obs på din mail, ellers kan du misse dit fly, og det kan koste dig et ny billet (kan blive dyrt hvis i er en familie).
Vi gør meget ud af at du skal opleve og slappe af, hvor vi så tager os af det praktiske fungere som det skal.

Smag Vietnam på egen hånd

På vores rejser er transport, ture/udflugter, hoteller, guider og enkelte måltider arrangeret.
Ved de øvrige måltider, synes vi du selv skal have mulighed for at udforske det spændende Vietnamesiske køkken, det kan også være ungerne har lyst til en pizza, og så skal der være mulighed for det.

Tryghed & servicetelefon

Udover at du har din lokale guide på udflugterne, så har du altid en telefon (som du får af os) med på rejsen.
Så har du altid mulighed for at kontakte os hos Vietnam Rejser og få svar på spørgsmål, eller hjælp hvis behovet for det opstår. Vi er i Vietnam for dig.

Det siger vores gæster

God planlægning

“Normalt arrangerer vi selv vores rejser, men jeg stødte på Vietnam rejser under min søgning, og via telefon fik vi planlagt det hele sammen ud fra vores ønsker.” - Vibeke

Et unikt selskab – en sand perle!

“En kæmpe tak til Kenneth, Thomas, Jesper og Thao og alle de andre i firmaet vi ikke lige kan huske navnene på. I gav os en af de bedste oplevelser vi nogensinde har haft!!” - Kim J.

Rundrejse fra nord til syd Vietnam

“Vi oplevede både at komme tæt på den lokale befolkning, men mødte også spændende mennesker fra mange forskellige lande. Økonomisk føler vi, at Vietnam Rejser til fulde kan konkurrere med andre selskaber der ­arrangerer gruppe rejser til Vietnam.” - Susanne & Alex

Kundepleje og opmærksomhed

“Vi brugte Vietnam Rejser ifm vores rundrejse i Vietnam. Vi skrev til flere selskaber og fik mange bud. Fra start var vi ikke tvivl om at Vietnam Rejser var anderledes. De var meget personlige og lyttende til vores ønsker, hvor vi andre steder følte os som en del af en “pakkerejse”. - Flemming

Tæt dialog & Drømmerejser

Vi laver din drømmerejse til Vietnam

Vi tror på at der er 2 ting der skal til for at vi kan lave din drømmerejse til Vietnam.

Vi har siden 2012 arrangeret rejser til Vietnam udelukkende for danske gæster, alle singler, par, familier og grupper der ønsker en unik rejse. 

Vi har derfor stor erfaring med danske gæster og finder hurtigt ud af hvad der skal til for at indfri vores gæsters forventninger.

På vores individuelle rejser, rejser du som udgangspunkt på egen hånd, og du har egen chauffør og privat guide.

Tæt dialog med os før, under og efter rejsen

Vi lægger stor vægt på at vi kan lave den helt rigtige rejse til dig. Derfor ønsker vi at snakke med dig, så vi sammen kan drøfte de mange muligheder Vietnam byder på. Vil du rejse med os, slipper du derfor ikke for mindst 1 samtale pr telefon under planlægningen af rejsen. Vi glæder os allerede til at snakke med dig og høre om dine ønsker for en drømmerejse til Vietnam. Vi vil bl.a. snakke om:

Dine drømme, ønsker & behov

En skræddersyet rejse betyder at din rejse er planlagt ud fra dine ønsker, og behov. Nogle af de ting der kan arrangeres specielt til dig på en skræddersyet rejser er:

Vi ændre til du har din drømmerejse

Husk at vores rejser kan ændres lige så mange gange det er nødvendigt. Rejsen laves ud fra dine ønsker, behov og budget. Derfor vil vi også gerne have en kort snak med dig inden vi sender dig et rejseforslag. Der er jo ingen grund til at bruge hverken jeres eller vores tid på noget der er helt ved siden af jeres ønsker.

Mange muligheder

Mulighederne er mange og vi hjælper dig gerne på vej. Vi er overbevist om at at der 2 ting der gør at vi sammen kan lave din drømme rejse:

90% af vores rejser er skræddersyede individuelle rejser til Vietnam. Vi vil også gerne hjælpe med at lave din næste rejse.

Skriv til os via nedenstående formular, så vender vi straks tilbage.

Som du måske allerede ved, fokusere vi på Vietnam og laver derfor kun individuelle og skræddersyede rejser til Vietnam (også lidt Laos og Cambodia). Vi er overbevist om at vi er bedst når vi ikke spreder os for meget.

Jeg håber denne artikel har givet dig information nok, til at vurdere om du ønsker en individuel skræddersyet rejse, eller en færdig grupperejse.

Der kan være gruppeture som feks Halong Bay, hvor du kommer i gruppe med andre. Er det en del af dit program, oplyser vi dig om det.

Bestil et uforpligtende tilbud

Bestil et uforpligtende tilbud
Team Vietnam Rejser
Kontakt information
Antal rejsende
Skal vi hjælpe med flybilletter?
Har du nogle ønsker eller andet?
Udfyldes kun hvis du har trykket "ja tak" til flybilletter

For at kunne give et uforpligtende tilbud på fly, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.