Om Vietnam Rejser

Om Vietnam Rejser

Velkommen til Vietnam Rejser

Vietnam Rejser er et rejsebureau lokaliseret i Vietnams hovedstad Hanoi. Rejsebureauet drives af Kenneth Rasmussen, som i 2007 rejste til Vietnam som backpacker, og siden da har gjort Vietnam til sit andet hjem.

Efter Kenneth flyttede til Vietnam i år 2011, og startede han Vietnam Rejser op i 2012, har han haft travlt med at skabe store rejseoplevelser for vores mange danske kunder. Landets alsidighed og unikhed har givet utallige storslåede rejseoplevelse til Vietnam Rejsers gæster, og vi gør en dyd ud af at sammensætte rejser, der er skræddersyet til gæsternes behov. Læs udtalelser fra vores gæster her: ”Gæsterne siger”

Så skrive eller ring endelig, hvis du overvejer, at dit næste store rejseeventyr skal gå til Vietnam – så deler vi meget gerne ud af vores ekspertviden, og hjælper dig med at planlægge din rejse. Vi ser frem til at høre fra dig!

Velkommen til Vietnam Rejser.

De bedste rejsehilsner
Kenneth Egebjerg Rasmussen

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
  • Ønsker du tilbud på flyrejse?

    Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.