Om os

Læs om hvordan Vietnam Rejser startede og samtidig få et indblik i, hvem vi er og hvad du kan forvente ved at rejse med os

Vores historie

Vietnam Rejser er et rejsebureau lokaliseret i Vietnams hovedstad Hanoi. Rejsebureauet drives af Kenneth Rasmussen, som i 2007 rejste til Vietnam som backpacker, og siden da har gjort Vietnam til sit andet hjem.
Efter Kenneth flyttede til Vietnam i år 2011, og startede han Vietnam Rejser op i 2012, har han haft travlt med at skabe store rejseoplevelser for vores mange danske gæster.

Landets alsidighed og unikhed har givet utallige storslåede rejseoplevelse til Vietnam Rejsers gæster, og vi gør en dyd ud af at sammensætte rejser, der er skræddersyet til gæsternes behov. Læs udtalelser fra vores gæster her: Gæsterne siger.
Så skriv eller ring endelig, hvis du overvejer, at dit næste store rejseeventyr skal gå til Vietnam – så deler vi meget gerne ud af vores ekspertviden, og hjælper dig med at planlægge din rejse. Vi ser frem til at høre fra dig!
Velkommen til Vietnam Rejser.
De bedste rejsehilsner Kenneth Egebjerg Rasmussen

Vores misson

At give gode oplevelser til vores gæster, gennem god og anderledes service, tilstedeværelse og personlighed. Vi ønsker samtidig at tilbyde den bedste rejse for vores gæster.

Vores vision

Vi vil blive de bedste til at give gode og personlige oplevelser. Det gør vi ved at lytte til vores gæster. Vi ønsker ikke på den bekostning at blive de største.

Vietnam Rejsers medarbejdere

Kenneth Rasmussen: Stifter & ejer af Vietnam Rejser

Kenneth

Ejer og kundeservice
Kenneth startede Vietnam Rejser i 2012, og har boet i Vietnam i over 10 år. Sammen med sin kone og 2 børn flyttede Kenneth til Danmark i 2022. Kenneth kan du møde i Odense eller på mailen/telefonen og står for planlægningen af rejser sammen med Michael.
Michael Martensen: Medarbejder hos Vietnam Rejser

Michael

Webudvikler og kundeservice
Michael er med til at sørge for at teknikken fungere. Han er blandt andet også med til at besvare spørgsmål om Vietnam og byder gæster velkommen i Hanoi, hvor han bor sammen med sin kone og søn.
Ngo Phuong: Medarbejder hos Vietnam Rejser

Phuong

Booking
Phuong bor i Hanoi og sammen med Michael møder hun alle gæster. Derudover står hun for at booke hele din rejse, når den endelig er planlagt. Phuong er altid klar på at hjælpe, hvis der skulle opstå noget uventet, så tøv ikke med at ringe til hende under dit ophold i Vietnam.
Nguyen Thi Thao: Medarbejder hos Vietnam Rejser

Thao

Tour Guide
Thao er guide på turene i Hoi An og står for kontoret. Thao er gift med Kenneth. Thao møder også gæster i Hoi An.

Vi gør hvad vi kan for at møde dig alle steder, og give dig en så god rejse som muligt. Grundet ferie og andre omstændigheder er der ikke garanti for at vi kan møde dig alle steder hele året.

Vidste du at...

Vi er i Vietnam

Michael tager imod alle vores gæster der ankommer til Hanoi sammen med Phuong.

Danske kontaktpersoner i Vietnam og Danmark

Vi er både i Danmark og Vietnam, så du kan altid komme i kontakt med os.

Du får en lånetelefon

Du får en telefon med på hele rejsen, så du altid kan komme i kontakt med os hvis du kommer på spørgsmål, eller noget uventet opstår.

Godt lokalkendskab

Vi bor i landet og har derfor et godt lokalkendskab.

Rejs når du vil

Vi har ingen faste datoer for afrejse. Du rejser når det passer i din kalender.

Private ture og guider

Vi laver som udgangspunkt kun private ture med egen guide – altså ikke gruppeture (Halong Bay undtaget).

Booking af fly & Rejsegarantifonden

Vi har ingen krav om at du skal booke fly hos os, men vi kan selvfølgelig godt hjælpe med det, også så du bliver dækket af rejsegarantifonden.

Du spare masser af tid

Vi booker hele rejsen for dig, så du spare masser af tid.

Stærke priser

Vi har gode priser sammenlignet med andre bureauer, hvis du sammenligner pris, kvalitet og service.

Vil du vide mere?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for at vide mere. Skriv til os i formularen herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at snakke med dig.

Bestil et uforpligtende tilbud

Bestil et uforpligtende tilbud
Team Vietnam Rejser
Kontakt information
Antal rejsende
Skal vi hjælpe med flybilletter?
Har du nogle ønsker eller andet?
Udfyldes kun hvis du har trykket "ja tak" til flybilletter

For at kunne give et uforpligtende tilbud på fly, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.