Phu Quy Island

Phu Quy er en lille ø i det sydlige Vienam. For at besøge øen skal du som udlændinge have en tilladelse fra myndighederne før du

Læs mere »

Billige rejser til Vietnam

Billige rejser til Vietnam Når Vietnam står øverst på ønskelisten til det næste rejseeventyr, kan det være svært at vælge mellem de mange tilbud på

Læs mere »

Tuyên Quang Festival

Festival i Nordvietnam Kun 165 km fra Hanoi finder man Tuyen Quang City, der samtidig er hovedby i den nordlige bjergrige provins af samme navn.

Læs mere »

Dalat – charmerende bjergidyl

I en højde af 1500 meter finder man den charmerende by Dalat, der med sin unikke beliggenhed i det centrale højland med det forfriskende kølige klima er blevet et hit for mange turister. Her kan man tage et pusterum fra varmen i Ho Chi Minh City, og nyde de maleriske vandfald og den franske koloniale arkitektur, der præger byen.

Læs mere »

Fra Hoi An til Quang Ngai på motorcykel

Hvis man på sin rejse til Vietnam har lyst til at komme helt tæt på naturen, opleve livet i de små landsbyer i provinsen og få en dybere forståelse af kulturen i landet, er en motorcykeltur det helt rigtige valg. Der arrangeres ture i hele landet, og man kan vælge at have chauffør med, så man får den fulde oplevelse på bagsædet eller evt. vælge selv at køre og have en guide med, der kender området. Det sidste kræver dog internationalt kørekort.

Læs mere »