Vidste du at Vietnam har sne og 30 grader om vinteren?

Vinter i Vietnam

Den er faktisk god nok. Vietnam kan have både 30 grader og sne om vinteren. Nord har 4 årstider, hvor central har 3 og syd kun har den tørre periode og regnsæsonen.

Vinter i Hanoi

Den intense sommervarme som Hanoi byder på i sommerferien, ændrer sig stille og roligt i oktober måned, hvor du kan opleve dage med regnvejr og dage med sol med en lavere temperatur.
Det koldere vejr tager endelige fat i november/december måned, hvor temperaturen kan minde lidt om lun forårsdag i Danmark. Det er skønt efter en varm sommer, at kunne køle lidt og tage noget andet tøj på end shorts og t-shirt.
Vietnameserne som ikke er vant til kulde, som den vi kender i Danmark, klæder sig gerne med en vinterjakke, handsker, tørklæde og hue når temperaturen kommer ned på 16 grader.

 

Vinter i Sapa

Hvis du rammer det rigtige tidspunkt når du er i Sapa i december/januar måned, kan du være heldig at opleve det flotte landskab dækket af sne. Men sæt ikke forventninger for højt, da sneen nok kun er der et par dage. For mange vietnamesere er det en livsoplevelse at se sne, da det ellers kun er noget de ser på TV, derfor valfarter de til Sapa når sneen har lagt sig. Temperaturen ligger på omkring 10 grader i januar måned. Der er 1 eller 2 dage hvor vejret viser -1 grad på måleren.

 

Vinter Hoi An

Efter sommeren i Hoi An kommer regnsæsonen, hvor det regner det meste af tiden frem til december.
Nogle dage er det være godt med lidt varmt overtøj, og andre dage er det lette tøj fint. Det skifter lidt fra dag til dag. Temperaturen er typisk omkring de 20-25 grader.

 

Vinter i Ho Chi Minh City

I Sydvietnam er det varmt hele året rundt og der er kun får enkelte steder, højt oppe i bjergene, hvor temperaturen er kølig. Det er et perfekt sted at rejse hen, for at komme væk fra den kolde vinter i Danmark.
Temperaturen om vinteren i Ho Chi Minh City er på omkring 30 grader og er kun få grader koldere end sommeren. Der falder meget lidt regn fra december til marts måned.

Andre læste også:

Hvad skal man se og opleve i Vietnam? Se Kenneths top 5 her!

Hvad skal man se og opleve i Vietnam?

Vietnam er et langt land med mange muligheder og seværdigheder fra nord til syd og ikke mindst på øerne. Her er alt fra store travle byer som Hanoi til smuk natur med idylliske landsbyer og rismarker. Derudover er Vietnam kendt for sine smukke badestrande, som er oplagte

Læs mere »
Rejser til Vietnam med børn - Familieferie når det er bedst.

Familieferie – ferie med børn i Vietnam

Det Kenneth ikke forstod om børn og senge Vi kan ikke dele seng med vores børn … sådan stod der i flere mails. Siden jeg startede Vietnam Rejser i 2012, har jeg aldrig forstået hvorfor nogle forældre, skriver som et krav at deres små guldklumper SKAL have

Læs mere »
Hvornår skal man rejse til Vietnam?

Hvornår skal man rejse til Vietnam?

Vi får ofte spørgsmålet, Hvornår skal man rejse til Vietnam?, og det kan vi sådan set godt forstå. Vietnam er et langt land, og vejret udarter sig meget forskelligt alt efter sæson.

Vi vil her, prøve at skabe et overblik over hvordan vejret er i Vietnam de forskellige måneder af året. … Læs mere

Læs mere »

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål på både mail og telefon.

Få inspiration til din rejse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Find os på sociale medier

Bestil et uforpligtende tilbud

Bestil et uforpligtende tilbud
Team Vietnam Rejser
Kontakt information
Antal rejsende
Skal vi hjælpe med flybilletter?
Har du nogle ønsker eller andet?
Udfyldes kun hvis du har trykket "ja tak" til flybilletter

For at kunne give et uforpligtende tilbud på fly, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.