Tidligere
Næste

Sommer idyl 15 dage

HIGHLIGHTS PÅ DENNE REJSE:

Hanoi – Mai Chau – Halong Bay – Bjergene omkring Hoi An – Hoi An

På denne tur vil du opleve det pulserende Hanoi, smukke Halong Bay, skønne og rolige Mai Chau og fantastiske Hoi An med dens små hyggelige gader lige ned til floden.
Du får 7 ture krydret med badeferie i Hoi An.

Program

Tag på opdagelse, og se alle seværdighederne i Hanoi, et cruise på Halong Bay, oplev det idylliske og charmerende Mai Chau og det maleriske Hoi An.

Du ankommer til Hanoi, hvor du mødes af din chauffør, der i ankomsthallen står med et skilt med dit navn, han køre dig til dit hotel i Hanoi. Du har resten af dagen fri i Hanoi. Kommer du først eller midt på dagen kan du gå en tur til Vietnam Rejsers kontor i den gamle bydel, hvor vi holder et lille infomøde, her får du lidt praktisk information, et kort og en lånetelefon, så du altid kan komme i kontakt med os.

Dagen begynder med morgenmad, inden du hentes på dit hotel kl. 08.00. Guiden tager dig med rundt i Hanoi på en City tur. Turen slutter ved dit hotel. Du overnatter i Hanoi.

Du hentes på hotellet kl. 08-08.30 – så vær klar kl. 08.00. Du køres til Halong Bay, en tur på ca. 4 timer med et kort stop halvvejs. Når du ankommer til Halong Bay omkring frokosttid, går du om bord, hvor du tjekker ind og spiser frokost mens i stille sejler ud.

Turen forstætter og du spiser frokost på båden inden turen går tilbage mod havnen.
Du tager med gruppen tilbage mod Hanoi, halvvejs stopper bussen. Turen slutter i Hanoi ca. kl. 17.00. I overnatter på hotellet.

I dag går turen til Mai Chau. I hentes kl. 08.00 på jeres hotel. Mai Chau er en fredfyldt dal, der ligger i Hoa Binh provinsen ca. 130 km, eller ca. 3 1/2 – 4 timers kørsel fra Hanoi. I spiser frokost ved en lokal etnisk familie og bruger eftermiddagen på en cykeltur, der bl.a. vil bringer jer til fredelige landsbyer og altså helt tæt på det liv, der leves her.

Efter aftensmaden er der besøg i traditionelt styltehus med danseshow.

Dagen begynde med morgenmad, hvorefter der er vandretur til 1000 trins grotten. Herefter besøg på lokalt marked. Efter frokost går turen tilbage til Hanoi, hvor I ankommer kl. ca. 18.30

I dag går turen til Hoi An. I hentes på hotellet og køres til lufthavnen. Flyveturen tager ca. 1 time, og I hentes igen i lufthavnen i Da Nang og køres til jeres resort i Hoi An. I overnatter i Hoi An.

I har de næste 6 dage på egen hånd i Hoi An. I overnatter på resortet.

Mange turister har Hoi An deres vietnamesiske favorit-by. Byen er både charmerende og malerisk. Med Thu Bon Floden som omdrejningspunktet for den gamle bydel spreder der sig en både historisk og poetisk atmosfære, som er svær at tage afstand fra. Den overdækkede japanske bro, og det fantastiske syn af oplyste silkepapirslanterner langs floden har samtidig gjort byen til et fotogent eksemplet i en klasse for sig selv.

De historiske bygninger og de farverige pagoder har på magisk vis fundet partnerskab af hyggelige cafeer og gode restauranter, ligesom byens verdensberømte skræddere titter frem med parisermoden uden at virke for støjende i bybilledet. Hoi Ans strande er et kapitel for sig selv, og indbyder til afslappet badeferie.

I dag går turen tilbage til Hanoi. I hentes på hotellet og køres til lufthavnen. Flyveturen tager ca. 1 time, og I hentes igen i lufthavnen i Hanoi og køres til hotellet i Hanoi. I overnatter i Hanoi.

Al ting har en ende, det har jeres Vietnam rejse også. I hentes på jeres hotel og køres til lufthavnen. Turen slutter.

 

Indhold

Inkluderet

- Afhentning i lufthavnen (Privat transfer)
- Engelsktalende guide på alle ture
- Hanoi City Tour (Privat tur)
- Hanoi Food Tour (Privat tur)
- Mai Chau 2 dage (Privat tur)
- Halong Bay 2 dages cruise (Gruppetur)
- 7 transfer til/fra lufthavne/havne (Privat transfer)
- Hoi An Vandre og Cykeltur (Privat tur)
- Bil eller Motorcykel tur 2 dage fra Hoi An
- Hoi An Vandre + Cykel tur (Privat tur)
- Hoi An Sunrise tur 3-4 hours (Privat tur)
- Entrebilletter
- 4 nætter på Le Foyer Hotel (Deluxe værelse)
- 7 nætter på Kiman Hotel (Deluxe værelse)
- Fly Hanoi – Danang t/r
- Måltider: 14 Morgenmad, 8 Frokost, 4 Aftensmad
- Informationsmøde i Hanoi
- Låne telefon med direkte nr. til Dansk kontaktperson på hele rejsen

Ikke inkluderet

- Fly Danmark – Vietnam t/r (Vi kan godt hjælpe med at arrangere det)
- Rejseforsikring
- Drikkepenge
- Drikkevare


Priser

Priser Per person
Ved 2 personer
$1.590
Ved 4 personer
$1.478

Med forbehold for prisændringer og tastefejl.

Se også vores andre 2 ugers pakkerejser

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

  • Kontakt os her

    Udfyld formularen med dine informationer og du vil modtag et tilbud fra os. Det er helt gratis og uforpligtende
  • Vietnam Rejser - Kontakt os
  • Ønsker du tilbud på flyrejse?

    Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.