Betalingsbetingelser

Handel på nettet handler om tillid, det ved vi godt. Vi ønsker ikke du skal gå og være utryk ved at have betalt et stort beløb online, derfor betaler du ikke det fulde beløb når du booker en tur hos Vietnam Rejser. Med mindre din tur starter i Sydvietnam.

Du betaler et depositum som dækker f.eks. togbilletter der ikke kan refunderes uanset hvad der sker. Dette gøres for at sikre os, og vores andre gæster mod tab.

Bankoverførsel og kortbetaling
Vi ved godt at bankoverførsel ikke er den bedste og sikreste måde overføre penge på, men det er desværre den eneste mulighed vi har lige pt.

Vi arbejder på en løsning med kortbetaling, men det tager tid.

Vi håber dog at vore glade gæster kan overbevise andre potentielle gæster om, at vi ikke er nogle “slemme drenge”. Vi er her for dig, og for at give dig en god oplevelse i Vietnam.

Depositum og tilbagebetaling
Skulle der ske det, at du af en eller anden årsag må aflyse din tur til Vietnam, får du naturligvis noget af dit depositum tilbage. Hvor meget afhænger helt af, hvilke ture der er booket, hvilke hoteller/resorts der er booket, og hvornår turen aflyses.

Har du booket en tur til Halong Bay og bliver nød til at aflyse, kan vi betale pengene tilbage efter følgende setup:

  • 7 dage før 100% tilbagebetaling (- købte billetter og depositum til resorts og hoteller)
  • 7-3 dage før 75% tilbagebetaling (- købte billetter og depositum til resorts og hoteller)
  • mindre end 3 dage til afgang 40% tilbagebetaling (- købte billetter og depositum til resorts og hoteller)
  • 48 timer eller derunder 0% tilbagebetaling

Vi gør dette af 2 årsager, dels fordi vi bliver pålagt gebyr med sen aflysning, samt at en sen aflysning kan gøre, at vi har afvist gæster, hvis turen er fuldt booket.

Vi er glade for at kunne tilbagebetale efter ovenstående. Mange udenlandske og online websites med ture i Vietnam betaler ikke tilbage, hvis booking er sket online.

Betaling af restbeløbet (Til betaling ved ankomst til Hanoi)
På din faktura står der “Til betaling ved ankomst til Hanoi”, dette beløb kan også overføres til vores danske konto, hvis du ikke ønsker at medbringe så mange penge. Der vil dog blive tillagt et bankgebyr på 3%. Det er det det koster os at overføre fra Danmark til Vietnam.

Betaling med kort
Vi arbejder på en løsning så vi kan modtage kort online. Mere info senere.

Kursændringer
Alle priser på hjemmesiden er med forbehold for kursændringer. Stiger $-kursen med 10% eller mere i forhold til den dansk krone fra du har betalt depositum, til du starter din rejse, forbeholder vi os retten til at bede om forskellen.

Undtagelser for tilbagebetaling
Bankgebyr kan vi ikke betale tilbage. Hvis vi har købt togbilletter til din tur til Sapa eller andre steder i Vietnam, kan disse ikke refunderes og tilbagebetales.

Dårligt Vejr
Bliver f.eks. en tur til Halong Bay aflyst pga dårligt vejr, betales pengene ikke tilbage, der tilbydes en anden tur. Er du afsted, og turen slutter før tid som følge af regeringens anvisninger, reguleres pris/tilbagebetaling i forhold til det du har fået. Dette fastsættes af den enkelte turoperatør, og ikke af Vietnam Rejser.

Aflysning af ture under rejsen
Aflyser du som gæst en tur undervejs på rejsen, vil du kunne forvente en tibagebetaling fra 0 til 70%, alt efter hvornår aflysningen sker, og hvilken tur det drejer sig om.

Easy Rider
Har du booket en Easy Rider, kan vi tilbageholde op til 30% af det indbetaltebeløb, ved aflysning eller sygdom. Dette beløb vil dække de udgifter vi har til bookede hoteller, transport af motorcykler, samt andre udgifter vi har i forbindelse med en aflyst tur.

Rejsegaratifonden
Vietnam Rejser drives fra Vietnam, hvorfor vi ikke er medlem af Rejsegarantifonden. Husk at du kun betaler et depositum, og at vi ikke har store udgifter til lønninger og flotte kontorer der skal betales. Vi har dit depositum liggende til vi møder dig i Hanoi. Dog køber vi togbilletter hvis du har bestilt dette.