Vinter Get Away 15 dage

Tag på opdagelse, og prøv den Vietnamesiske mad på en food tour i Hanoi, et cruise på Halong Bay, hektiske Hanois, det frodige Mekong Delta, badeferie på trope øen Phu Quoc og travle Ho Chi Minh City.

HIGHLIGHTS PÅ DENNE REJSE:
Hanoi – Halong Bay – Ho Chi Minh City – Cu Chi – Mekong Delta – Phu Quoc

Program

Du ankommer til Hanoi hvor du mødes af din chauffør der i ankomsthallen står med et skilt med dit navn, han køre dig til dit hotel i Hanoi. Du har resten af dagen fri i Hanoi. Kommer du først eller midt på dagen kan du gå en tur til Vietnam Rejser´s kontor i den gamle by, hvor vi holder et lille infomøde, her får du lidt praktisk information, et kort og en lånetelefon, så du altid kan komme i kontakt med os.

Dagen starter med morgenmad inden du hentes på dit hotel kl. 08.00. Guiden tager dig med rundt i Hanoi på en City tur. Turen slutter ved dit hotel.

Kl. 17.30 hentes du igen af din guide, du tages nu med på Food tur og en opleve af det vietnamesiske køkken venter. Du overnatter i Hanoi.

Efter morgenmaden hentes du af din guide kl. 08.00. I dag går ture til den gamle kongeby Hoa Lu og Tam Coc. Turen slutter ved dit hotel i Hanoi. Du overnatter i Hanoi.

Du hentes på hotellet kl. 08-08.30 - så vær klar kl. 08.00. Du køres til Halong Bay, en tur på ca. 4 timer med et kort stop halvvejs. Når du ankommer til Halong Bay omkring frokosttid, går du ombord hvor du tjekker ind og spiser frokost mens i stille sejler ud.

Turen forstætter og du spiser frokost på båden inden turen går tilbage mod havnen. Du tager med gruppen tilbage mod Hanoi, halvvejs stopper bussen og du guides over i en taxa der køre dig til lufthavnen. Du flyver ca. 2 timer til Ho Chi Minh City. Her hentes du af din chauffør der køre dig til dit hotel. Du overnatter i Ho Chi Minh.

I dag går turen rundt i Ho Chi Minh og til Cu Chi tunnellerne. Du hentes på dit hotel kl. 08.00. Turen slutter ved dit hotel i Ho Chi Minh. Du overnatter i Ho ChI Minh.

Mekong Deltaet venter forude efter morgenmaden. Du hentes som altid kl. 08.00 på dit hotel. Husk al din bagage, du kommer nemlige ikke tilbage til Ho ChI Minh før du tager til øen Phu Quoc. Du overnatter i Can Tho.

Turen fortsætter i Mekong, og i besøger det flydende marked, inden i køres til havnen, hvorfra i tager båden til Phu Quoc. Båd turen tager ca. 2,5 timer. Ved ankomst, hentes i og køres til restoret. I har aften fri på Phu Quoc.

De næste dage har i på egen hånd. I overnatter på Phu Quoc.

I dag går turen med fly tilbage til Ho Chi Minh. I køres til lufthavnen, flyver til Ho Chi Minh, hentes og køres til jeres hotel. Resten af dagen fri i Ho Chi Minh . Overnatning i Ho Chi Minh.

Al ting har en ende, det har jeres Vietnam Rejse også. Du hentes på dit hotel og køres til lufthavnen. Turen slutter.

Indhold

Inkluderet

- Afhentning i lufthavnen (Privat transfer)
- Engelsktalende guide på alle ture
- 8 transfer til/fra lufthavne/havne (Privat transfer)
- 3 Nætter på Le Foyer Hotel (Deluxe værelse)
- 3 natter på Asian Ruby Select Hotel (Superior værelse)
- 6 Nætter på Tropicana Beach Resort (Deluxe Ocean View Room)
- Fly Hanoi/Ho Chi Minh + Phu Quoc/Ho Chi Minh
- Måltider: 14 Morgenmad, 7 Frokost, 2 Aftensmad
- Informationsmøde i Hanoi
- Låne telefon med direkte nr. til Dansk kontaktperson på hele rejsen

Stor udflugtspakke

- Hanoi City Tour (Privat tur)
- Hanoi Food Tour (Privat tur)
- Hoa Lu Tam Coc (Privat tur)
- Halong Bay 2 dages cruise (Gruppetur)
- Ho Chi Minh City Tour (Privat tur)
- Cu Chi Tour (Privat tur)
- Mekong Delta 2 dage med 1 nat på hotel i Can Tho og båd til Phu Quoc (Privat tur – dog er båd til Phu Quoc ikke privat)

Ikke inkluderet

- Fly Danmark – Vietnam t/r (Vi kan godt hjælpe med at arrangere det)
- Rejseforsikring
- Drikkepenge
- Drikkevare

Priser

Priser Per person
Ved 2 personer
$ ----
Ved 4 personer
$ ----

Med forbehold for prisændringer og tastefejl.

Se også vores andre 2 ugers pakkerejser

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

  • Kontakt os her

    Udfyld formularen med dine informationer og du vil modtag et tilbud fra os. Det er helt gratis og uforpligtende
  • Vietnam Rejser - Kontakt os
  • Ønsker du tilbud på flyrejse?

    Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.