fbpx

Mekong Delta – Mekong floden

MEKONG FLODEN - MEKONG DELTA

Mekong floden har sit udspring helt oppe i Tibet, men løber både gennem Kina, Burma, Laos, Thailand, Cambodia, og det sydlige Vietnam. Mekong floden er mere end 4.500 km lang, og løber ud i det Sydkinesiske hav.

Mekong har fået navnet “De ni dragers flod” (Song Cuu Long, på Vietnamesisk), efter de 9 mindre floder, som Mekong floden deles i, inden den løber ud i havet.

Mekong floden har et frodigt og frugtbart landskab, der gør, at Mekong deltaet er, om ikke det vigtigste, så et af de vigtigste områder for det Vietnamesiske landbrug. Mekongdeltaets areal er idag næsten på størrelse med Danmark.

Deltaet er et af Vietnams tættest befolkede områder. Markederne i området bugner af friske fisk, grøntsager og frugter i alle afskygninger. Det største udvalg af frugt og grønt på markederne, finder du i marts.

I det sydlige Vietnam incl. i deltaet, kan de lokale høste ris 3-4 gange om året, hvor det i nord, kun er muligt at høste 2 gange om året.

MEKONG - TURE OG OPLEVELSER I DELTAET

Priser

Alle priser er pr person ved 2 personer.

Priserne er med forbehold for ændringer og udsolgte afgange.

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
  • Ønsker du tilbud på flyrejse?

    Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.