Hanoi Food Tour

Vores lokale guide tager jer med på en gåtur i det gamle kvarter, og I får undervejs fortællinger om gaderne og det liv, der leves her. Der gøres holdt adskillige steder, og man får serveret den lokale mad med tilhørende forklaringer på, hvad man spiser.

Mange af de små restauranter har eksisteret i flere generationer, og har opnået høj status blandt hovedstadens borgere. Derfor kan man også opleve, at der er lange køer til nudelsuppen – netop fordi en restaurant i årevis har gjort kunderne mætte med deres helt særlige fremstilling af en ellers almindelig ret.

En food tour er en stor oplevelse, og samtidig en fortrinlig mulighed for at komme tæt på ikke bare velsmagende street-food, men også den almindelige vietnamesers dagligliv.

Program:

Kl. 11.00 (eller 17.30) vil vores tour guide møde dig på dit hotel og derefter starte en vandretur i det gamle kvarter for at besøge nogle kendte og specialiserede familierestauranter eller gadekøkkener. Du kan se og smag nogle dagligdags retterne, som præger vietnamesernes hverdags-menukort (Lad os vide, hvis du er vegetar eller har allegi).

Det Gamle Kvarter i Hanoi har sin historie mere end tusind år, og mange af retterne og deres dufte er uadskillige med kvarterets atmosfære. Hver gade har navnet på den varer der tidligere blev solgt der. Det er meget svært at finde de lokale fødevarer alene i de små skjulte stræder eller fortove. Så den bedste måde at gøre det nemt på er at deltage i vores specielle food tour for at lære om det vietnamesisk køkken, kultur og livsstil.

Vi sikrer, at maden er hygiejnisk, og så giver vores Food Tour dobbelt fordele: Den giver dig en god oplevelse af maden og giver jer en bedre forståelse af det vietnamesiske folk.

Kl. 14.00 (eller 20.30) siger vores tour guide farvel til dig og viser dig retning (eller hjælpe dig med at ringe taxi) tilbage dit hotel. Vi ses!

 

Hanoi Food Tour – Menu

Menuen for turen kan bl.a. være;

  • Banh Goi
  • Pho Bo
  • Banh Cuon
  • Dessert; blandet frugt med is og mælk (Hoa qua dam)
  • Bia Hoi (Den lokale friske øl)
  • Egg Coffee (Ca phe trung)

PRIS for en food tour (ved 2 personer); $47 pr. person

Hanoi Food Tour - Bun Cha