Sommer idyl – Nord & Central Vietnam 21 dage

Tekst opdateres

Denne rejse er IKKE inkluderet fly til og fra Vietnam. Vi kan selvfølgelig godt hjælpe med dette.

Bedste rejsetidspunkt

Denne rejse kan foretages hele året.

Børnevenlig

Rejser du med børn, kan du trygt tage dem med på denne rejse.

Servicetelefon

Du får udleveret en servicetelefon, som du har med på hele rejsen. Kommer du på spørgsmål eller opstår der noget uventet, så kan du til hver den tid tage kontakt til os.

Ønsker du ændringer?

Denne rejse er blot et forslag og kan bookes som den er, eller bruges til inspiration. Har du ønsker til ændringer, så fortæl os om dem, så laver vi din helt unikke rejse.

Har du spørgsmål?

Så er du mere end velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål på både mail og telefon.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så får du tips og tricks til din rejse, rejseguides, tilbud på rejser, rejsefortællinger og meget mere. Ingen binding, nem afmelding.

Nyhedsbrev

Rejse program

Tag på opdagelse, og se alle seværdighederne i Hanoi, et cruise på Halong Bay, oplev det idylliske og charmerende Mai Chau og det maleriske Hoi An.

Dag 1 - Ankomst til Hanoi

Du ankommer til Hanoi, hvor du mødes af din chauffør, der i ankomsthallen står med et skilt med dit navn, han køre dig til dit hotel i Hanoi. Du har resten af dagen fri i Hanoi. Kommer du først eller midt på dagen kan du gå en tur til Vietnam Rejsers kontor i den gamle bydel, hvor vi holder et lille infomøde, her får du lidt praktisk information, et kort og en lånetelefon, så du altid kan komme i kontakt med os.

Dag 2 - Halong Bay Cruise

Du hentes på hotellet kl. 08-08.30 – så vær klar kl. 08.00. Du køres til Halong Bay, en tur på ca. 4 timer med et kort stop halvvejs. Når du ankommer til Halong Bay omkring frokosttid, går du om bord, hvor du tjekker ind og spiser frokost mens i stille sejler ud.

Dag 3 - Halong Bay og nattog til Sapa

Turen forstætter og du spiser frokost på båden inden turen går tilbage mod havnen. Du tager med gruppen tilbage mod Hanoi, halvvejs stopper bussen. Turen slutter i Hanoi ca. kl. 17.00. Kl. 20.30 bliver I afhentet på hotellet og bragt til togstationen. Herfra tager I nattoget til Sapa.

Dag 4 - Sapa med trekking

I ankommer til Lao Cai tidligt om morgenen og køres til Sapa, hvor I spiser morgenmad, inden turen starter. Turen byder på 12 km trekking, hvor I bl.a. besøger Y Linh Ho og Lao Chai landsbyerne der beboes af det etniske H’mong mindretal. Efter frokost ved en lokal familie i Lao Chai går vandreturen til Ta Van landsbyen, hvor vi overnatter hos en lokal familie. Her har du mulighed for at opleve deres daglige liv.

Dag 5 - Sapa med trekking

Dagen begynder med morgenmad, og dagens trekking tur starter kl. 09.30. Turen er 8 km gang og besøg i 2 landsbyer med det etniske mindretal røde Dzao og H’mong. I ser også et smukt vandfald. Nyd det fantastiske landskab. Ved 15-tiden kører I tilbage til Sapa i jeep. Efter aftensmad, køres I til Lao Cai togstation og tager nattoget til Hanoi.

Dag 6 - Nattog tilbage til Hanoi

Ankomst Hanoi tidlig morgen (ca. kl. 05-06.00) – Dagen fri i Hanoi Overnatning i Hanoi på 3 stjernet hotel – Tidlig check in på hotel. Overnatning i Hanoi.

Dag 7 - Hoi An

I dag går turen til Hoi An. I hentes på hotellet og køres til lufthavnen. Flyveturen tager ca. 1 time, og I hentes igen i lufthavnen i Da Nang og køres til Kiman Hotel. Overnatning i Hoi An.

Dag 8 - Oplev Hanois countryside

Hoi An countryside med guide 2 dage. I hentes af jeres guide kl. 08.00, som tager jer på en motorcykel eller biltur omkring Hoi An 2 dage. På denne tur ser i det smukke og varierende landskab omkring Hoi An og besøger også My Khe, som er blevet kåret til verdens smukkeste strand. Desuden stopper turen ved fantastiske udsigtspunkter, vietnamesiske landsbyer og skjulte templer. I overnatter på lokalt guesthouse.

Dag 9 - Tilbage til Hoi An

Ankomst til Hoi An kl. ca. 16.30, overnatter I på Kiman Hotel.

Dag 10 - Cooking Class

I dag står den på Cooking Class og cykeltur. I skal møde op på adressen (den får i senere) kl.07.45, hvorfra turen begynder. Cooking Class er en populært måde at komme lidt tættere på hemmeligheden i den fantastiske vietnamesiske gastronomi. Tilbring en halv dag med en vietnameser der tager dig til det lokale marked for at handle ind til dagens frokost. Du får selv fingre i de mange spændende ingredienser, og lære hvordan du tilbereder et par forskellige lokale retter. I overnatter på samme hotel.

Dag 11 - Hoi An på egen hånd

Mange turister har Hoi An deres vietnamesiske favorit-by. Byen er både charmerende og malerisk. Med Thu Bon Floden som omdrejningspunktet for den gamle bydel spreder der sig en både historisk og poetisk atmosfære, som er svær at tage afstand fra. Den overdækkede japanske bro, og det fantastiske syn af oplyste silkepapirslanterner langs floden har samtidig gjort byen til et fotogent eksemplet i en klasse for sig selv. De historiske bygninger og de farverige pagoder har på magisk vis fundet partnerskab af hyggelige cafeer og gode restauranter, ligesom byens verdensberømte skræddere titter frem med parisermoden uden at virke for støjende i bybilledet. Hoi Ans strande er et kapitel for sig selv, og indbyder til afslappet badeferie.

Dag 12 - Turen fortsætter til Ho Chi Minh City

I dag går turen til Ho Chi Minh City (Saigon). I hentes på hotellet og køres til lufthavnen i Da Nang. Flyveturen tager ca. 1,5 time, og I hentes i lufthavnen i Ho Chi Minh City og køres til 3 stjernet hotel. I overnatter i Ho Chi Minh City.

Dag 13 - Mekong Delta 2 dage

Mekong Deltaet venter forude efter morgenmaden. Du hentes som altid kl. 08.00 på dit hotel. Kl. ca.10:00 i til My Tho City. Herfra er der bådtur over Tiền floden til den anden side. Sight-seeing og besøg i dambrug samt lokalt fiskermarked. I gør stop ved Ba Chi Orchard og nyder årstidens frugter og lytter til traditionel musik i haven. Herefter tager I båd til Tan Thach og stopper ved kokos slik fabrikken for at se, hvordan man laver denne lokale specialitet. Båd til An Khanh landsbyen, hvor I kommer tæt på det lokale liv. Her spises der også frokost. Efter frokost er der sejltur i smalle robåde inden I kører i bil til Can Tho. I er fremme i Can Tho ved 17-tiden. Det er her I overnatter.

Dag 14 - Mekong Delta og tilbage til Ho Chi Minh City

Turen fortsætter i Mekong, og i besøger det flydende marked, inden I kører tilbage til Ho Chi Minh City. Overnatning i Ho Chi Minh City på 3 stjernet hotel.

Dag 15 - Turen slutter

Al ting har en ende, det har jeres Vietnam rejse også. I hentes på jeres hotel og køres til lufthavnen. Turen slutter.
Hvis du har andre har andre ønsker og behov, kan du læse mere om mulighederne for skræddersyede rundrejser i Vietnam.

Priser og indhold

Der tages forbehold for tastefejl og prisændringer.

Pris

fra 10.995dkk pr. person ved 2 personer Jo flere I rejser, jo billigere bliver prisen pr. person

 • Afhentning i lufthavnen (Privat transfer)
 • Engelsktalende guide på alle ture
 • Hanoi City Tour (Privat tur)
 • Hanoi Food Tour (Privat tur)
 • Sapa with 1 night homestay (Privat tur)
 • Halong Bay 2 dages cruise (Gruppetur)
 • 7 transfer til/fra lufthavne/havne (Privat transfer)
 • Hoi An Vandre og Cykeltur (Privat tur)
 • Bil eller Motorcykel tur 2 dage fra Hoi An
 • Ho Chi Minh City Tour (Privat tur)
 • Cu Chi Tour (Privat tur)
 • Mekong Delta 2 dage med 1 nat på hotel i
 • Can Tho (Privat tur)
 • Entrebilletter
 • 2 nætter på Romance Hotel (Deluxe værelse)
 • 3 nætter på Kiman Hotel i Hoi An
 • 3 nætter på Hoang Ngan Hotel (Superior værelse)
 • Fly Hanoi/Danang + Danang/Ho Chi Minh
 • Måltider: 13 Morgenmad, 11 Frokost, 5 Aftensmad
 • Informationsmøde i Hanoi
 • Låne telefon med direkte nr. til Dansk kontaktperson på hele rejsen
 • Fly Danmark – Vietnam t/r (Vi kan godt hjælpe med at arrangere det)
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Drikkevarer

Ønsker du et andet hotel?

Ønsker du at opgradere hotellerne ifht programmet, så fortæl os om dine ønsker, så finder vi hoteller der passer til dine ønsker.

Vi kan skræddersy din rejser efter behov

Vi skræddersyer hvert år rejser for mere end 800 danske gæster. Vi er derfor sikre på vi også kan lave en spændende og unik rejse til dig.

Rejser I 2, 4 eller flere?

Uanset om i rejser 2, 4, 8 eller flere, så skriv til os, så laver vi sammen med jer en spændende rejse til Vietnam.

Bestil et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen med dine informationer og du vil modtag et tilbud fra os. Det er helt gratis og uforpligtende.

Bestil et uforpligtende tilbud
Team Vietnam Rejser
Ønsker du tilbud på flyrejse?

Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.

Anmeldelser

Vi er kommet hjem i fredags efter en super dejlig ferie i Vietnam 😊 Kan varmt anbefale at lade Vietnam rejser arrangerer rejsen😀 Et stort tak til Thomas,som stod for at arrangere vores rejse. Alt forløb perfekt. Dejlige hoteller, skønne ture med rigtig gode tur guider som var meget hjælpsomme. Især et stort tak til Kenneth og hans kone Thao,som bød på kaffe hjemme, da restauranter mm var lukkede pga Corona virus. Thao var vores tur guide på en dejlig cykeltur 👍 Vi håber virkelig at Vietnam rejser"overlever" Corona virus,da vi helt sikkert vil lade dem arrangere vores næste rejse til Vietnam. Stor tak fra Thomas og Betina.
Betina
16. mar. 2020
Kan varmt anbefales! Har rejst 4 uger i Vietnam 1 voksen og 1 barn og det har været en skøn skøn rejse. Vi har fået oplevelser vi ikke selv havde haft mulighed for at opsøge. De lokale guider er søde og deler rundhåndet ud af viden, tanker, humor. Alt har fungeret så fint. Tak for det!
Sarah
1. mar. 2020
Kunne du godt tænke dig at komme på denne rejse?

Se vores andre pakkerejser på 15 dage

13.795 DKK

pr. person v. min. 2 pers.
15 Dage

Sommer idyl

På denne rejse vil du opleve: Hanoi, Hanoi City tur, Halong Bay, Mai Chau og Badeferie i Hoi An

13.795 DKK

pr. person v. min. 2 pers.
15 Dage

Vinter get away

På denne rejse vil du opleve: Hanoi, Halong Bay, Sapa, Hoi An, Mekong Delta og Ho Chi Minh City
Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere