DMZ Zonen

Vietnamkrigen fylder en del, og man kan ikke undgå at støde på historiske fragmenter fra krigsårene, når man rejser rundt i landet. I den demilitariserede zone (DMZ) kommer man helt tæt på krigens begivenheder, og turen kan gøres enten i bil eller på motorcykel.

DMZ er området omkring den tidligere grænse mellem Nord- og Sydvietnam. Området strækker sig fra Laos og helt ud til kysten. Området oplevede voldsomme kampe under krigen.

Området byder på adskillige spændende steder og byer. Man kan bl.a. se Hien Luong Bridge, der markerer den tidligere grænse ved floden Ben Hai River. Vinh Moc Tunnelerne giver et indblik i en landsbys flerårige liv under jorden. Tunnelsystemet er stort set intakt, og landsbyen har også et lille museum om tiden under krigen.

Men turen i området byder også fantastiske strande og natur, hvor man har mulighed for at komme meget tæt på dagliglivet i fiskerlejerne og de små landsbyer – f.eks. An Bang (City of Ghosts) der nærmest har ændret sig til bizar blanding af overdådige og kunstfærdige gravpladser og en almindeligt landbyliv.

OBS: Turen kan arrangeres både på motorcykel og i bil!!

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Navn*

Email*

Evt. tlf (Valgfri)

Besked

Ønsker I pris på fly fra Danmark, skriv venligst også jeres fulde navne som de står I jeres pas inkl. fødselsdato. (Valgfri)