Kokkeskole/Cooking Class i Hoi An - Lær at lave fantastisk mad fra det centrale Vietnam
Kokkeskole/Cooking Class i Hoi An - Lær at lave fantastisk mad fra det centrale Vietnam

Hoi An Cooking Class & Kokkeskole

At opholde sig i Vietnam betyder også at komme tæt på en gastronomisk verden, som feinsmeckere gerne rejser langt for at opleve. Uheldigvis kommer man sjældent til at prøve kræfter med selve madlavningen, og de fantastiske råvarer maden er lavet af.

I Hoi An er man dog ikke bange for at dele den helt særlig vietnamesiske kogekunst, og byen tilbyder ”Hoi An cooking class eller på dansk kokkeskole” både som halv- og heldagsarrangementer. 

Mange af disse kokkenskoler begynder med indkøb af råvarer på markedet og kan desuden kombineres med byvandring, sejltur og cykeltur.

Uanset hvad man vælger er cooking-classes en formidabel måde ikke bare at lærer om vietnamesisk mad, men samtidig at få fingrene helt ned i nudlen.

Det vietnamesiske køkken er fuld af friske råvarer, hvad enten det gælder fisk, kødretter eller forårsruller. Vietnameserne bruger mange friske urter og grøntsager og har tradition for at pynte og opstille retterne, så der også er noget for øjet.

I Europa og USA er interessen for madlavning de seneste år blevet nærmest hysterisk, og Tv-programmer kårer i uendelighed de bedste kokke og bagere, så der er ikke noget at sige til, at Køkkenskolerne i Vietnam er blevet et tilløbsstykke. For mange er det bare ikke nok at indtage lækkerierne på restauranter. Ønsket er at forstå retternes tilblivelse og blive en del af den historie, som madkulturen i hvert land repræsentere.

Hoi An er ikke blot byen man rejser til for at gå på oplevelse i gastronomiens verden, det er også genvejen til forståelse af det vietnamesiske køkken – men sæt nogle dage af, det er en fantastisk verden som åbner sig.

Program

Hoi An Cooking Class / Kokkeskole i Hoi An

Your tour guide will pick you up at the hotel. Then take you to visit Hoi An market, where you can see colorful ingredients they use to cook delicious dishes, learn about tropical vegetables, herbs and fruits.

Then we will embark by boat ( about 20 minutes trip) to join cooking class in the  island on the river delta of Hoi An. 

Upon your arrival, you will be served a drink to welcome you. Take your time to enjoy drink with beautiful garden and peaceful view from the river, learn about the vietnamese countryside life.

After that you learn how to prepare , cook and enjoy Vietnamese food with 3 dishes as below:

 • Banh Xeo (Vietnamese pancake) a specialty of Hoi An.
 • Green Papaya and Mango Salad.
 • Sauteed Chicken with Lemongrass and Chilli


We will return to Hoi An by boat.

Tour included:

 • Hotel pick up/drop off                                       
 • Boat trip
 • Welcome drink
 • Meal
 • English speaking Teacher/guide
 • Recipes of Vietnamese dishes to take home.

Tour excluded:

 • Additional Drink
 • Insurances

NOTE: The dishes can be changed due to the weather and season.

Vegetarian menu on request

Med forbehold for tastefejl, samt pris og program ændringer.

Bestil et tilbud på Hoi An Cooking Class

Få et uforpligtende tilbud eller send os dine spørgsmål. Udfyld formularen herunder, så vil Kenneth eller Michael vende tilbage hurtigst muligt.

Bestil et uforpligtende tilbud på tur
Har du nogle ønsker til turen eller andre bemærkninger?

Se vores andre ture i Vietnam

Vietnam byder på alt fra spændende historiske byrundture, fantastiske madoplevelser, til cykelture på landet, trekking/vandrring i bjerge og skov, mini-krydstogt på Halong Bugten, Mekong Deltaet og selvfølgelig badeferie.

Comments are closed.

Bestil et uforpligtende tilbud

Bestil et uforpligtende tilbud
Team Vietnam Rejser
Kontakt information
Antal rejsende
Skal vi hjælpe med flybilletter?
Har du nogle ønsker eller andet?
Udfyldes kun hvis du har trykket "ja tak" til flybilletter

For at kunne give et uforpligtende tilbud på fly, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.