Hoi An Cooking Class

At opholde sig i Vietnam betyder også at komme tæt på en gastronomisk verden, som feinsmeckere gerne rejser langt for at opleve. Uheldigvis kommer man sjældent til at prøve kræfter med selve madlavningen, og de fantastiske råvarer maden er lavet af.I Hoi An er man dog ikke bange for at dele den helt særlig vietnamesiske kogekunst, og byen tilbyder ”cooking-classes” både som halv- og heldagsarrangementer. Mange af disse køkken-skoler begynder med indkøb af råvarer på markedet og kan desuden kombineres med byvandring, sejltur og cykeltur.

Uanset hvad man vælger er cooking-classes en formidabel måde ikke bare at lærer om vietnamesisk mad, men samtidig at få fingrene helt ned i nudlen.

Det vietnamesiske køkken er fuld af friske råvarer, hvad enten det gælder fisk, kødretter eller forårsruller. Vietnameserne bruger mange friske urter og grøntsager og har tradition for at pynte og opstille retterne, så der også er noget for øjet.

I Europa og USA er interessen for madlavning de seneste år blevet nærmest hysterisk, og Tv-programmer kårer i uendelighed de bedste kokke og bagere, så der er ikke noget at sige til, at Køkkenskolerne i Vietnam er blevet et tilløbsstykke. For mange er det bare ikke nok at indtage lækkerierne på restauranter. Ønsket er at forstå retternes tilblivelse og blive en del af den historie, som madkulturen i hvert land repræsentere.

Hoi An er ikke blot byen man rejser til for at gå på oplevelse i gastronomiens verden, det er også genvejen til forståelse af det vietnamesiske køkken – men sæt nogle dage af, det er en fantastisk verden som åbner sig.

COOKING CLASS PROGRAM

Din tour guide henter dig på hotellet. Så besøger I Hoi An marked, hvor du kan se farverige fødevare fra alle de ting, de bruger til at lave lækker mad. Du lære om tropisk grøntsag, urter og frugter.

Derefter begynder vi med båd (ca. 20 minutters tur) for at komme til madlavningsklassen på øen på floddeltaet Hoi An.

Ved din ankomsten vil der blive serveret velkomstdrink for at byde dig velkommen. Tag dig tid til at nyde drikke med smuk have og fredelig udsigt fra floden, lære om det vietnamesiske landskabs liv.

Derefter lærer du at forberede, lave mad og nyde vietnamesisk mad med 3 retter som nedenfor:

  • Banh Xeo (vietnamesisk pandekage) en specialitet i Hoi An
  • Grøn Papaya og Mango Salat
  • Sauteret Kylling med Citrongræs og Chili

Retterne kan ændres på grund af vejret og sæsonen.

Vi vender tilbage til Hoi An med båd.

Pickup på dit hotel: 08:00

Tilbage: 12:00 – 13:00

* Mulighed for vegetarisk mad, hvis det ønskes

TUREN INKLUDERER

  • Hotel pick up/drop off
  • Bådtur
  • Velkomstdrink.
  • Alle retter
  • Engelsktalende underviser
  • Opskrifter til at tage med hjem.

TUREN INKLUDERER IKKE

  • Drikkepenge
  • en drink
  • forsikring

PRIS

Pris pr person ved 2 personer $70

Pris pr person ved 4 personer $50

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
  • Ønsker du tilbud på flyrejse?

    Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.