Hue City Ture

Attraktionerne på en Hue City Tur

Hue er beliggende på Parfumeflodens nordlige bred, og er især kendt for sin gamle historie som kejserby. Derudover er byen kendt for Parfumefloden (Huong Suong), som angiveligt har fået sit navn efter, at den på et bestemt tidspunkt af året duftede som parfyme, når en masse velduftende blomster længere opstrøms, faldt i vandet.

hue var vietnams hovedstadHue var Vietnams hovedstad fra 1802 til 1945, hvor byen var hjemsted for kejseren og hans familie, der residerede i det kejserlige arkitektoniske kompleks, citadellet, som består af fæstningsværker, kongelige paladser, den forbudte by og andre royale bygninger. Opførelsen af kejserpaladset blev påbegyndt i 1805 og afsluttet i 1832 og på trods af store ødelæggelser, især under Vietnamkrigen, består store dele af området forsat, mens andre er under genopbyggelse. Kejserne levede på mange måder et royalt og ekslusivt liv, som der fortælles meget om på en guidet tur.
Igennem deres liv forberedte de sig særligt på deres død, ved at opføre prægtige gravsteder – de såkaldte mausolerer. På en guidet tur besøges også tre af disse, meget forskellige gravsteder, nemlig, Kejser Tu Duc, Kejser Ming Mang og Kejser Khai Ding’s mousoleer, der er beliggende lidt uden for Hue i smukke omgivelser.

kinh van an landsbyen rishatteKinh Van An landsbyen
På en heldags tur besøges også andre kulturelle steder end de historieske. Man besøger nemlig landsbyen, hvor de producere røgelsespinde og vietnamesiske rishatte og ser hvordan de bliver til.

Thien Mu Pagoda
Thien Mu Pagodaen er også en stor attraktion i Hue, da den er den højeste pagoda i Vietnam med sine 21 meter og desuden er smukt beliggende tæt på parfumefloden.Thien mu pagoda

En heldagstur afsluttes derfor med, at man efter at have set pagodaen, stiger ombord på en båd, og bliver sejlet tilbage til Hue, mens man nyder udsigten fra vandet bedømmer om floden lever op til sit navn.

Pris ved 2 personer; $101

Læs programmet for Hue City Tour

Læs vores blogindlæg om Hue

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Navn*

Email*

Evt. tlf (Valgfri)

Besked

Ønsker I pris på fly fra Danmark, skriv venligst også jeres fulde navne som de står I jeres pas inkl. fødselsdato. (Valgfri)