Sunrise tur i Hoi An. Oplev den smukke solopgang over Hoi An fra båd.
Sunrise tur i Hoi An. Oplev den smukke solopgang over Hoi An fra båd.

Hoi An Sunrise tur

Turen  begynder med en tidlig morgen bådtur til Cua Dai flodmunding og Duy Hai fiskerlandsby, hvor du kan se mange fiskerbåde komme tilbage fra en fisketur i havet og se, hvordan fiskere handler deres fangster.

Oplev den spektakulære solopgang over havet og se fiskeriaktiviteter i floden om morgenen; der vil være masser af flotte fotomuligheder for dig. Det er en hel lokal oplevelse og fredelig atmosfære som bør nydes.

Efter sejlturen vil vi tage dig rundt på det centrale marked; Se alle de fødevare og ting, som lokale folk bruger til madlavning og andre formål.

Nyd din morgenmad med lokale folk i en lokal pop up restaurant.

Guiden vil aflevere dig på dit hotel.

Det er almindelig kendt, at vietnameserne står tidligt op. Byernes gader summer allerede lang tid før solen står op, og ønsker man et indblik i den vietnamesiske kultur er det en selvfølge, at man også prøver at stå op med vietnameserne og mærker et aktivitetsniveau, som står i klar kontrast til den noget tilbagelænet livsudfoldelse, man ser i timer omkring middag.

 
I Hoi An er det en helt særlig oplevelse at tage en tur op langs floden og komme helt tæt på morgenlivet, der her er for mange er slutningen på flere timers fiskeri i mørket. I de allerførste dagsminutter glider fiskerbådene forbi som silhuetter og efterlader sig lidt skvulp i vandoverfladen, der drukner i det magiske syn på himlen, når solens første stråler bryder igennem. 

Fra Hoi An er der en lille times sejlads mod vest til fiskerlejet Duy Hai, og når man kommer hertil, bliver silhuetterne til travle mennesker og flodbredden til et levende marked, hvor dagens fangst skal sælges, og hvor fiskerkonerne bruger alle kneb for at skabe omsætning. Der er her, som på de fleste markeder, kvinder der sidder tungt på salget, og bevæger man sig ind af de små gyder, finder man mændene med deres te eller kaffe, mens de slår en hyggelig sludder af om nattens fangst.

En ”Sun Rise” tur på Thu Bon Floden indeholder alt det, som Vietnam også er – en fantastisk natur, et arbejdsomst folk, og en hektisk markedsplads. I de tidlige morgentimer mærker man stilheden, og samtidig fornemmelsen af, at floden en stadig har en central plads i livsgrundlaget for en lokalbefolkning.

En morgentur kan evt. sluttes med vietnamesisk morgenmad, – Bo Kho kan anbefales sammen med en varm kop te. 

Program

Hoi An Sunrise Tour

Tour starts with an early morning boat trip to the river mouth of Cua Dai, and Duy Hai fishing village where you see many fishing boats coming back from an overnight fishing trip in the sea, and see how fishermen trade their catches. 

Catching spectacular sunrise over the sea and see fishing activities in the river in the early morning; there will be lots of great photo opportunities for you to take. It is a whole local experience and peaceful atmosphere well-worth to be enjoyed. 

After the cruise, tour guide will take you around the central market; explain all the ingredients and things that local people use for cooking and other purposes. 

Enjoy your breakfast with local people in a local pop up restaurant.

Guide will drop you off at your hotel. 

Tour included:

  • English speaking guide
  • Cruise back and forth
  • Bottled water
  • Pick- up and drop-off fee
  • Breakfast

Tour excluded:

  • VAT
  • Insurance

NOTE: Tour is subject to change due to weather conditions, please check with our office for full details

Med forbehold for tastefejl, samt pris og program ændringer.

Bestil et tilbud på Hoi An sunrise tur

Få et uforpligtende tilbud eller send os dine spørgsmål. Udfyld formularen herunder, så vil Kenneth eller Michael vende tilbage hurtigst muligt.

Bestil et uforpligtende tilbud på tur
Har du nogle ønsker til turen eller andre bemærkninger?

Se vores andre ture i Vietnam

Vietnam byder på alt fra spændende historiske byrundture, fantastiske madoplevelser, til cykelture på landet, trekking/vandrring i bjerge og skov, mini-krydstogt på Halong Bugten, Mekong Deltaet og selvfølgelig badeferie.

Comments are closed.

Bestil et uforpligtende tilbud

Bestil et uforpligtende tilbud
Team Vietnam Rejser
Kontakt information
Antal rejsende
Skal vi hjælpe med flybilletter?
Har du nogle ønsker eller andet?
Udfyldes kun hvis du har trykket "ja tak" til flybilletter

For at kunne give et uforpligtende tilbud på fly, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.