fbpx

Hoa Lu – Tam Coc

Hoa Lu – Tam Coc

Hoa Lu ligger kun ca. 90 km fra Hanoi og var i 900-tallet hovedstad i det der dengang hed Dai Co Viet. Det var et lille kongerige på kun ca. 300 hektar, der blev regeret af Dinh og Le dynastierne i årene 968 til 1010.

Der er ikke meget tilbage fra den tid, men der er bevaret 2 templer fra 1600-tallet som blev bygget efter modeller fra de originale fra 1000-tallet. På turen besøger man disse templer og ser statuerne af den tidligere konge Dinh Tien Hoang, samt hans tre sønner, Dinh Quoc Lien, Dinh Hang Lan og Dinh Toan.

Tam Coc har et utrolig smukt landskab, og kaldes ofte Halong Bay på land, på grund af de mange kalkstensklipper der skyder op. Efter besøget hos templerne, skal du ombord i en lille robåd med plads til max 4 personer. Herfra vil I nyde en sejltur på floden, som er både smuk og hyggelig og går under flere grotter og forbi mange imponerende klipper.

Se hele programmet for Hoa Lu – Tam Coc her

Læs vores blogindlæg om Hoa Lu og Tam Coc her

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
  • Ønsker du tilbud på flyrejse?

    Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.