Streetfood tour i Hoi An - Du må ikke snyde dig selv for en fantastisk madoplevelse.
Streetfood tour i Hoi An - Du må ikke snyde dig selv for en fantastisk madoplevelse.

Hoi An Food Tour

Er du til god mad er en Hoi An Food Tour et must do. Spørger du mig er det den lækreste mad i Vietnam.

Vi tager dig rundt i Hoi an, følger mange små gyder til familier og pop up restauranter, hvor lokale folk normalt kommer for at bestille deres fødevarer.

Der vil du have mulighed for at møde lokalbefolkningen, spise som dem, og prøv specielt den mad, der er ægte autentisk og original. Du kan finde det svært at spise det samme i turister restauranterne.

Kom med os på vores lokale madtur for at forstå mere om vietnamesiske spise- og drikkevaner, også den lokale køkkenkultur.

Vi stræber efter at give dig den mest autentiske madoplevelse i Hoi an.

Nogle af de retter vi prøver, er: White Rose, Banh Beo Cake, Cao Lau Noodle, Grillet Pork Rolls, Banh Mi, Fried Wonton.

Mad oplevelser i Hoi An

Hoi An er kendt for meget mere end de hvide strande, silkepapirslamperne og skrædderne. Her venter også en fantastisk gastronomisk oplevelse, hvor man lige fra det primitive gadekøkken til de flerstjernede restauranter kan give sine smagssanser en ordentlig en på opleveren.

At nyde maden er et kulinarisk eventyr og de lokale fødevarer udtrykker samtidig også en del af byens kultur og traditioner.

En attraktiv måde at blive indført i det det lokale vietnamesiske køkken er ved at deltage i en Food Tour, hvor man i løbet af et par timer eller tre får en tur på madkarrusellen og får en smagsmæssig indsigt i en række af byens specialiteter. 

En Food Tour kan f.eks. indeholde nedenstående retter som;

White Rose (Bánh bao, bánh vạc) er en af Hoi An’s lokale specialiteter. Den laves af den same familie, der for ca. 4. genrationer opfandt retten. Familien producerer mere end 4000 white roses hver dag, og leverer til de fleste restauranter i
byen. White Rose er en slags rejer dumpling lavet af gennemsigtig hvid dej formet så den ligner en rose. White roses serveres med ristede løg på toppen og dyppes i krydret sauce.

Opskriften er hemmelig, og familiens restaurant 553 Hai Ba Trung Street holder stadig kortene tæt til kroppen, og leverer altså i dag white roses til det meste af byen.

Bánh bèo er dampet ris, der har konsistens af en pandekage. Midt i pandekagen er fyldt en krydret masse af hakkede friske rejser, forårsløg, mung bønner og skalotteløg. Retten er meget populær i Hoi An, hvor man tilføjer en lille smule sukker i rismelen for at skabe den “søde Bánh Beo”.

Thịt kẹp nướng er barbeque-stænger med stegt kød som sammen med grøntsager rulles ind i rispapir og bliver til den lækreste forårsrulle, som dyppes i forskellige saucer.

Cuốn đuôi xào nghệ – salat med grisehaler

Gỏi bao tử heo – ret der består af kogt grisemave

Hến trộn – baby muslinger friske fra floden. Muslinger er let sauteed med få krydderier blot nogle friske løg. Retten bliver spist ris kiks og fiskesauce.

Cao lầu – en lokal Hoi An specialitet lavet med nudler, svinekød og lokale grøntsager.

Cá lóc nướng – Havkat marineret med et hav af krydderier, som ingefær, skalotteløg, hvidløg og citrongræs. Fisken steges i en god halv time og spises oftest som en slags forårsrulle, idet fiskekødet rulles ind i blade fra krydderier.

En Food Tour byder både på lækkerier fra det lokale køkken krydret med atmosfære fra de små restauranter samt gode historier om maden og dens historie. Alt sammen en del af bindemidlet når man taler om den særlig atmosfære i Hoi An.

Velbekomme.

Program

Hoi An Food Tour

We take you around Hoi an, follow many small alleys to families and pop up restaurant where local people usually come to order their food.

There you will have chance to meet local people, eat like them, and specially try the food that are truly authentic and original. You may find it hard to see the same foods in tourists restaurants.

Come with us on our Local Food Tour to understand more about Vietnamese eating and drinking habits, also the local cuisine culture

We strive to give you the most authentic dining out in Hoi an.

Some of the foods we try are:

  • White Rose
  • Banh Beo Cake
  • Cao Lau Noodle
  • Grilled Pork Rolls
  • Banh Mi
  • Fried Wonton

Tour included:

  • All food
  • English speaking guide

Tour excluded:

  • VAT
  • Insurance

NOTE: The foods can be changed

Med forbehold for tastefejl, samt pris og program ændringer.

Bestil et tilbud på Hoi An Food Tour

Få et uforpligtende tilbud eller send os dine spørgsmål. Udfyld formularen herunder, så vil Kenneth eller Michael vende tilbage hurtigst muligt.

Bestil et uforpligtende tilbud på tur
Har du nogle ønsker til turen eller andre bemærkninger?

Se vores andre ture i Vietnam

Vietnam byder på alt fra spændende historiske byrundture, fantastiske madoplevelser, til cykelture på landet, trekking/vandrring i bjerge og skov, mini-krydstogt på Halong Bugten, Mekong Deltaet og selvfølgelig badeferie.

Comments are closed.

Bestil et uforpligtende tilbud

Bestil et uforpligtende tilbud
Team Vietnam Rejser
Kontakt information
Antal rejsende
Skal vi hjælpe med flybilletter?
Har du nogle ønsker eller andet?
Udfyldes kun hvis du har trykket "ja tak" til flybilletter

For at kunne give et uforpligtende tilbud på fly, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.