BADEFERIE I VIETNAM

Der er mange steder at holde badeferie i Vietnam. Der er mange gode stranden, men hver har de deres sæson.

Af kendte strande og områder til badeferie i Vietnam kan nævnes An Bang Beach og Cua Dai Beach i Hoi An, China Beach i Da Nang og Phu Quoc Island. Strande i Quy Nhon, Nha Trang, Mui Ne/Phan Thiet kan også være et besøg værd.

Fælles for alle stederne er at der er turister, og nogle steder flere end andre, men det er ikke noget, der skal få dig til at blive væk. De fleste hoteller og resorts har private strande er der begrænsede med gæster på nogle af dem.

Badeferie på de ikke turistede strande

Øerne Quan Lan, Co To og ikke mindst Con Dao, har gode strande, og nogle har næsten ingen udenlandske turister.

Perfekt badeferie med luksus skal man dog ikke sætte næsen op efter på Quan Lan og Co To, men vil du køre lidt efter det, kan du finde de flotteste strande, og du kan have dem helt for dig selv. Der er ingen liggestole og parasoller, det er ren natur, paradis og ingen turister. Engelsk kundskaberne på øerne er nærmest ikke eksisterende, hvorfor vi anbefaler en tur med guide.

Badeferie i Da Nang & Hoi An

Da Nang har gode strande og dyre resorts med private strande, men også mindre hoteller, hvor man skal gå lidt for at komme til stranden.

Hoi An er en fantastisk hyggelig lille by. Her slipper du for vild trafik, og der er fra byen kun 4-5 km til stranden, det er en fin lille cykeltur.

Der er så meget at se og lave i og omkring Hoi An, så mange tilbringer 4-7 dage her. Tag f.eks. på Cooking Class, cykeltur, food tour, sejltur på floden, eller tag en tur i bil eller bag på motorcykel ind i landet og op i bjergene, og mød de lokale i landsbyerne, hvor der ingen turister er.

Vi har kontor i Hoi AN, her er du altid velkommen til at kigge forbi. Se adresse og åbningstider her. Vi udlejer også cykler.

Læs vore blogindlæg om An Bang Beach ved Hoi An

Badeferie i Nha Trang, Mui Ne & Phan Thiet

Nha Trang har det hele og er et oplagt valg for en badeferie, her finder du lækre strande, godt vejr det meste af året og masser af spa- og wellness steder, hvor du kan forkæle dig selv. Nha Trang har desuden et godt og varieret natteliv.

Mui Ne er der flere og flere danskere der rejser til, for at til stillet strand-sulten og trangen til lækre resorts. Læs vores blogindlæg om Mui Ne

Badeferie på øerne

Så er der øerne Phu Quoc og Con Dao, som begge er fuld af lækre strande og gode hotelmuligheder.

Læs vores blogindlæg om Con Dao

Læs vores blogindlæg om Phu Qouc Island her

De bedste strande i Vietnam

For mig personligt er de bedste strande i Hoi An, Danang, og på Whale Island, Phu Quoc og Con Dao.
 
Vietnam har mange gode strande, du skal dog være opmærksom på, at den gode sæson for hvert område er forskellig.

Ønsker du hjælp til at finde de bedste strande i Vietnam på den årstid du skal rejse, så skriv til os om dine ønsker for rejsen.

Lad os vejlede dig til den gode badeferie i Vietnam – hvor og hvornår vil du på badeferie?

Det er nemlig ikke alle strande og områder der er lige gode hele året, og nogle vælger forkert og ender op på en strand i regnsæsonen hvor vandet eller vejret ikke tillader en god badeferie.

Skriv til os via formularen herunder, så vi kan høre, hvad dine ønsker til en god badeferie er, og ikke mindst hvornår du ønsker at rejse.