Badeferie i Vietnam

BADEFERIE I VIETNAM

Der er mange steder at holde badeferie i Vietnam. Der er mange gode stranden, men hver har de deres sæson.

Af kendte strande og områder til badeferie i Vietnam kan nævnes An Bang Beach og Cua Dai Beach i Hoi An, China Beach i Da Nang og Phu Quoc Island. Strande i Quy Nhon, Nha Trang, Mui Ne/Phan Thiet kan også være et besøg værd.

Fælles for alle stederne er at der er turister, og nogle steder flere end andre, men det er ikke noget, der skal få dig til at blive væk. De fleste hoteller og resorts har private strande er der begrænsede med gæster på nogle af dem.

Badeferie på de ikke turistede strande

Øerne Quan Lan, Co To og ikke mindst Con Dao, har gode strande, og nogle har næsten ingen udenlandske turister.

Perfekt badeferie med luksus skal man dog ikke sætte næsen op efter på Quan Lan og Co To, men vil du køre lidt efter det, kan du finde de flotteste strande, og du kan have dem helt for dig selv. Der er ingen liggestole og parasoller, det er ren natur, paradis og ingen turister. Engelsk kundskaberne på øerne er nærmest ikke eksisterende, hvorfor vi anbefaler en tur med guide.

BEMÆRK: Som udenlandsk turist skal du have en tilladelse til at besøge Co To, da det er militært område. Bare dette gør at næsten ingen turister besøger øen.

Badeferie i Da Nang & Hoi An

Da Nang har gode strande og dyre resorts med private strande, men også mindre hoteller, hvor man skal gå lidt for at komme til stranden.

Hoi An er en fantastisk hyggelig lille by. Her slipper du for vild trafik, og der er fra byen kun 4-5 km til stranden, og det en en fin lille cykeltur.

Der er så meget at se og lave i og omkring Hoi An, så mange tilbringe 4-7 dage her. Tag f.eks. på Cooking Class, cykeltur, food tour, sejltur på floden, eller tag en tur i bil eller bag på motorcykel ind i landet og op i bjergene, og mød de lokale i landsbyerne.

I Hoi An har vi også kontor, her kan du komme forbi og låne/bytte en bog, låne spil og strandting til de mindste. Vi udlejer også cykler.

Læs vore blogindlæg om An Bang Beach ved Hoi An

Badeferie i Nha Trang, Mui Ne & Phan Thiet

Nha Trang har det hele og er et oplagt valg for en badeferie, her finder du lækre strande, godt vejr det meste af året og masser af spa- og wellness steder, hvor du kan forkæle dig selv. Nha Trang har desuden et godt og varieret natteliv.

Mui Ne er der flere og flere danskere der rejser til, for at til stillet strand-sulten og trangen til lækre resorts. Læs vores blogindlæg om Mui Ne

Badeferie på øerne

Så er der øerne Phu Quoc og Con Dao, som begge er fuld af lækre strande og gode hotelmuligheder.

Læs vores blogindlæg om Con Dao

Læs vores blogindlæg om Phu Qouc Island her

Der er mange muligheder for badeferie i Vietnam – Men hvor og hvornår vil du på badeferie?

Vi kan tilbyde flere muligheder for ferier i Vietnam med badeferie.

Skriv til os via formularen herunder, så vi kan høre, hvad dine ønsker og behov er.

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
  • Ønsker du tilbud på flyrejse?

    Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.