Danang

Danang slås med Can Tho i syd om at være Vietnams 3. største by. Danang er en storby, nok den reneste i hele Vietnam.

Danang ligger ud til kysten og er en vigtig havneby. Byen byder på gode strande, shopping muligheder og ligger ikke langt fra hyggelige Hoi An, hvor de fleste turister vælger at opholde sig.

Det er også i Danang at Ba Na Hills med Golden Bridge ligger. Marble Mountain eller Marmorbjergene på dansk, ligger på vej fra Danang til Hoi An.

Shopping i Danang

De fleste turister holder til i Hoi An, hvor der ikke er gode muligheder for shopping i center med kvalitets vare. Men ønsker du at besøge et supermarked eller shoppingcenter, så er her nogle forslag.

Hon marked

 

Vincom Danang

Vincom ligger ikke langt fra stranden i Danang. Dermed er det også shoppingcenter der er nemmest at komme til hvis du har dit ophold i Hoi An.

Vincom har masser af butikker som med tøj, kufferter, sko, boghandel og ikke mindst en god biograf. Det er billigt at gå i biffen i Vietnam. Vi anbefaler Vincom hvis du ønsker at besøge et shoppingcenter mens du er i Danang/Hoi An.

Lotte Center

Lotte Center ligger på samme side af Han floden som Danang lufthavn, men på modsatte side af floden som stranden. Det er et ældre center så besøg Vincom hvis du skal vælge.

BIG C

Big C er et forvokset Bilka med alt hvad man kan tænke sig. Det er oftest fastboende der kommer her, da de færreste turister handler dagligvare.

Hvor skal man spise i Danang?

Ho Chi Minh byder på en enormt bred vifte af madkulturelle oplevelser fra traditionelle Vietnamesiske street-food retter ( link til Vietnam rejsers street food tur )til 5 stjernet fransk inspireret buffet.

Pga byens mange udlændinge er der i byen et stort marked for mange nationaliteters køkken som f eks Dansk, Svensk, Tysk, Indisk, Spansk, mellemøstlig og meget mere.

Vietnam rejser anbefaler

 • Mad House i D2: Dansk prisvindende restaurant i hyggelig gårdhave miljø.
 • Caravelle Hotel: Stor overdådig buffet i D1
 • Sence marked: Marked med en masse madboder med asiatisk mad
 • Street-food tur med Vietnam rejser 

Hvad skal man se i Danang?

Hvis vi nu skal være helt ærlige, og det er vi mest til. Så er det ikke i Danang der er flest danskere der ønsker at opholde sig. Der er ikke så meget at se, og den sparsomme tid de fleste rejsende har, bliver prioriteret anderledes.

De fleste der vælger at rejse til disse kanter af dette smukke land, opholder sig i Hoi An. Se her hvorfor Hoi An er så populær.

Har man tiden, så er der et par enkelte steder der er værd at besøge i Danang.

Fransk arkitekttur

Byen byder på mange gamle smukke bygninger fra den Franske tid, og her kan især fremhæves museum for moderne kunst som tidligere var privat bolig for en af de rigeste handelsmænd i VIetnam og gangbroen mellem D1 og D4 som er tegnet af ingen mindre end Gustave Eiffel som også tegnede eiffeltårnet i Paris.

Landmark 81

Landmark 81 er Vietnams nyeste skyskraber og de 81 etager gør at den pt ligger som nr 14 over verdens højeste bygninger. Der er mulighed for at komme op på de øverste etager, ligesom der i bygningen Bitexco i D1 også er mulighed for at komme op og få et perfekt udsyn over byen.

Parker og flod

Er man ude efter at få gået nogle ture er det bare at kridte skoene og komme afsted. Vi vil nævne Tao Dan park i D1 og så en tur ved floden som deler D1 og Phu Nhuan Distrikt. Floden snor sig gennem byen med fortov ned til floden og kaffebarer hele vejen langs, på begge sider af floden.

Danang for børn

Danang byder også på noget for de mindste. Der er Asia Park, 

Oplevelser i og omkring Ho Chi Minh City

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

 • Kontakt os her

  Udfyld formularen med dine informationer og du vil modtag et tilbud fra os. Det er helt gratis og uforpligtende
 • Vietnam Rejser - Kontakt os
 • Ønsker du tilbud på flyrejse?

  Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.