Nha Trang

Nha Trang er en kystby og hovedstaden i Khanh Hoa Provinsen. Nha Trang er blevet stadig mere populært i de senere år på grund af sine uberørte strande, bedste dykkersteder samt masser af lækker mad.

Taget i betragtning at Nha Trang er en af Vietnams mest berømte badebyer, tiltrækkes turisterne ikke kun på grund af de flotte og uberørte strande, men også den urbane storbyatmosfære man kan finde her. Indtil den franske kolonisering var Nha Trang blot en lille fiskerlandsby, men franskmændene havde øje for mulighederne i at transformere byen til en reel ferieby. Den dag i dag regnes Nha Trang stadig som en af de smukkeste bugter i verden. Byen ligger 450 km fra Ho Chi Minh City og godt 1200 km fra Hanoi. Selve Nha Trang Bugten dækker over et stort område med 19 øer.

De fantastiske strande, de varme kilder, alsidige fiskebestand og de farverige koralrev har gjort Nha Trang til en af de bedste steder for dykning og snorkling i Vietnam.

Underholdning for alle aldre

Byen er kendt for sine tilbud af underholdning og rekreation med stort anlagte underholdningsparker og resorts. Vinpearl Land og Tri Nguyen Aquarium, for at nævne et par stykker. Vinpearl Land er bygget på en ø, og består blandt andet af det fem stjernet internationale feriested Vinpearl Resort og Vinpearl Amusement Park, med et areal på mere end 200.000 m2. Her finder man bl.a. verdens længste svævebane over vand (3.320 m), Water park, Under Water World, amfiteater og shopping center.

Bliver man træt af strandlivet og den bagende sol, kan Hon Ba Mountain være en god idé. Nha Trang er omgivet på alle tre sider af bjergkæder. Hon Ba Mountain ligger ca. 60 km fra byens centrum og har en højde på 1578 meter, – det betragtes af mange som ”Vietnams andet Dalat”. Man kører gennem ca. 25 bjergpas og krumme skråninger inden man ankommer, og så er der eller dømt køligt ren bjergluft, der kan virke nærmest terapeutisk, hvis man er overophedet efter flere dages strandophold.

Nha Trangs køkken

Nha Trang er berømt for sit køkken, og man bliver forbløffet, når man præsenteres for egens gastronomi. Der er især fokus på fisk og andet godt fra havet f.eks. skalddyr og krabber. Som en særlig specialitet laves der i Nha Trang en særdels delikat fiskesovs, der både bruges på maden og som dip.

Er man ikke til fisk, er der en række retter med grillet svinekød, og det er også her du kan få serveret vandmand eller fuglerede suppe (lavet på svalereder)

Aktivitetsmulighederne i og omkring Nha Trang er mangfoldige. Der er mulighed for cykelture, byrundtur med guide, motorcykelture, rafting, kanosejlads, dykning og snorkling samt fiskeri.

NOTE: Siden 2012 har der været en del russere i Nha Trang.  

Kort over Nha Trang

Galleri

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

  • Kontakt os her

    Udfyld formularen med dine informationer og du vil modtag et tilbud fra os. Det er helt gratis og uforpligtende
  • Vietnam Rejser - Kontakt os
  • Ønsker du tilbud på flyrejse?

    Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få en mail når det igen er muligt at rejse til Vietnam - og bliv samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du kan bekræfte din tilmelding.

Med venlig hilsen
Vietnam Rejser