Naturhistorisk Museum I Hanoi

Det naturhistoriske Museum i Hanoi er ret nyt, og er et god bud på en aktivitet, hvis det regner en dag, eller hvis man har nysgerrige børn med på rejsen.

Man bliver ved indgangen budt velkommen af en kæmpe Tyrannosaurus rex, som lige godt kunne være revet ud af en Jurassic film, og hermed er der ellers inviteret til en oplevelse uf i det naturhistoriske.

Museet er ikke særlig besøgt af turister, men skoleklasser og børnehaver er flittige gæster, og oplevelsen fosøges på bedste vis at formidle det naturvidenskabelige univers.

Museet breder sig over 300 m2 og beskriver livets oprindelse som det har udviklet sig fra 3,6 milliarder år siden til i dag.

Udstillingen huser mere end 2000 geologiske modeller og mere end 800 fossiler der er mere end 150 millioner år gamle. Herudover er der mere end 6000 modeller af dyr, padder, krybdyr, fisk, og havdyr.

På museet er der også en samling af insekter og sommerfugle samt tørrede planter og svampe.

Evolutionsudviklingen for mennesket fylder meget på museet, og giver bl.a. skolebørn et godt indblik i en svær forståelig proces.

Museet er ikke stort set med europæiske øjne, men stedet bliver ofte besøgt af skoleklasser, der for de flestes vedkommende her får en spændende og lærerig præsentation af naturvidenskaben. Vietnam er er med en biodiversitet på mere end 300 arter af landdyr, 800 fuglearter, 420 arter af krybdyr og 3500 fiksearter højt placeret på verdens ranglister over biologisk mangfoldighed, og museet er derfor en selvfølge, som man kun kan undre sig over er så relativt nyt.

Museet har åben fra 8 – 11.30 og igen fra 13-17, og der er gratis adgang.

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
  • Kontakt os her

    Udfyld formularen med dine informationer og du vil modtag et tilbud fra os. Det er helt gratis og uforpligtende
  • Vietnam Rejser - Kontakt os
  • Ønsker du tilbud på flyrejse?

    Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få en mail når det igen er muligt at rejse til Vietnam - og bliv samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du kan bekræfte din tilmelding.

Med venlig hilsen
Vietnam Rejser