Hollywood indtager Vietnam

Kong Skull Island skudt i Vietnam

Alle taler om det, og medierne flyder over med omtale af den kommende King Kong film – ”Kong Skull Island”. Ikke fordi man i Vietnam har særlig interesse i overnaturlige kæmpeaber, men fordi en del scener skal optages i Vietnam. Hollywood-cirkusset kom til landet i februar.

Optagelserne begyndte i Australien og filmholdet er nu flyttet til Vietnam. Herudover har også Hawaii accepteret at udlåne deres natur til filmoptagelser til filmen. Filmens budget er knap 200 millioner dollars.

I Vietnam er der udset 3 destinationer, der skal bruges til optagelserne; Halong Bay og Trang An Scenic Landscape Complex i Ninh Binh, såvel som verdens største grotte, Son Doong.

Lokalt arbejdes der selvfølgelig intenst på at kunne markedsføre sig i kølvandet på filmoptagelserne – således at magien ikke forsvinder, når Hollywood skuespillerne igen har forladt landet. Der barsles med King Kong T-shirts og en kæmpe King Kong statue….

Kong Skull Island er ikke den første film, der skydes i Vietnam – senest blev flere scener til filmen Pan lavet i landet (heldigvis uden nogen kæmpe statuer). Vietnameserne skal nok med tiden lære, at det er naturen her der er magisk og ikke et filmhold, der okkuperer landet i få dage – og at markedsføring af landet på ingen måde behøver hjælp fra Hollywood Det virker måske en smule patetisk at rejse en statue af en kæmpeabe efter tre dages optagelser.

Filmen forventes at have verdenspremiere i 2017.

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
  • Kontakt os her

    Udfyld formularen med dine informationer og du vil modtag et tilbud fra os. Det er helt gratis og uforpligtende
  • Vietnam Rejser - Kontakt os
  • Ønsker du tilbud på flyrejse?

    Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.