Hollywood indtager Vietnam

Hollywood indtager Vietnam

Kong Skull Island skudt i Vietnam

Alle taler om det, og medierne flyder over med omtale af den kommende King Kong film – ”Kong Skull Island”. Ikke fordi man i Vietnam har særlig interesse i overnaturlige kæmpeaber, men fordi en del scener skal optages i Vietnam. Hollywood-cirkusset kom til landet i februar.

Optagelserne begyndte i Australien og filmholdet er nu flyttet til Vietnam. Herudover har også Hawaii accepteret at udlåne deres natur til filmoptagelser til filmen. Filmens budget er knap 200 millioner dollars.

I Vietnam er der udset 3 destinationer, der skal bruges til optagelserne; Halong Bay og Trang An Scenic Landscape Complex i Ninh Binh, såvel som verdens største grotte, Son Doong.

Lokalt arbejdes der selvfølgelig intenst på at kunne markedsføre sig i kølvandet på filmoptagelserne – således at magien ikke forsvinder, når Hollywood skuespillerne igen har forladt landet. Der barsles med King Kong T-shirts og en kæmpe King Kong statue….

Kong Skull Island er ikke den første film, der skydes i Vietnam – senest blev flere scener til filmen Pan lavet i landet (heldigvis uden nogen kæmpe statuer). Vietnameserne skal nok med tiden lære, at det er naturen her der er magisk og ikke et filmhold, der okkuperer landet i få dage – og at markedsføring af landet på ingen måde behøver hjælp fra Hollywood Det virker måske en smule patetisk at rejse en statue af en kæmpeabe efter tre dages optagelser.

Filmen forventes at have verdenspremiere i 2017.

Send os dine spørgsmål eller få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud eller send os dine spørgsmå. Udfyld formularen herunder, så vil Thomas, Michael eller Kenneth vende tilbage hurtigst muligt.

Find os på sociale medier

Andre læste også:

Hvad skal man se og opleve i Vietnam? Se Kenneths top 5 her!

Hvad skal man se og opleve i Vietnam?

Vietnam er et langt land med mange muligheder og seværdigheder fra nord til syd og ikke mindst på øerne. Her er alt fra store travle byer som Hanoi til smuk natur med idylliske landsbyer og rismarker. Derudover er Vietnam kendt for sine smukke badestrande, som er oplagte

Læs mere »
Rejser til Vietnam med børn - Familieferie når det er bedst.

Familieferie – ferie med børn i Vietnam

Det Kenneth ikke forstod om børn og senge Vi kan ikke dele seng med vores børn … sådan stod der i flere mails. Siden jeg startede Vietnam Rejser i 2012, har jeg aldrig forstået hvorfor nogle forældre, skriver som et krav at deres små guldklumper SKAL have

Læs mere »

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål på både mail og telefon.

Få inspiration til din rejse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hey! Inden du smutter...

Få seneste nyt om corona situationen, tips og tricks og spændende rejser til Vietnam. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Hey! Inden du smutter...

Få seneste nyt om corona situationen, tips og tricks og spændende rejser til Vietnam. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere