Vietnam Rejsers kontor i Hoi An

Vietnam Rejsers kontor i Hoi An

Med nyt servicekontor i Hoi An kan Vietnam Rejser nu også servicerer vores kunder i det centrale Vietnam. I et samarbejde med TRA NHIEU ECO LIFE tilbyder vi desuden også egne ture og aktiviteter i Hoi An og omegn.

At åbne kontor i Vietnam kræver dog en vis forberedelse og en buddhistisk munk. For at sikre at forretningen får gode kår og vind i sejlene tages en buddhistisk munk på godt råd, og en vigtig ceremoni finder sted. Det er også munken, der har angivet hvilken dato, der er bedst for at starte kontoret op, og ham der i sidste ende bestemmer, hvor i lokalet det lille buddhistiske offer-bord skal placeres.

Munken mødte frem ved 7.30 tiden og gennemførte ceremonien, og da alle formelle buddhistiske regler var overholdt, kunne gæsterne ankomme ved 10-tiden. Traditionen er, at man kommer med blomster og blomsteropsætninger og ønsker alt godt for forretningen fremover. Efter talerne og et glas champagne, går turen så til en restaurant, hvor man i festligt lag fejrer åbningen af kontoret.

Det er regntid i Vietnam i denne tid, og det prægede dagen – men som vietnameserne sige, så betyder regn mange penge i den fremtidige forretning. Vi er ret sikker på at Buddha har et godt øje til os, for det væltede ned i flere timer…

I vores nye kontor kan man fremover møder Thao og Van, der vil gøre alt for at kunderne fra Danmark får hjælp, mens de er i byen. Kontoret har desuden en låne-klapvogn for børnefamilier samt et stort udvalg af spil, man kan låne. Thao og Van kan desuden hjælpe med booking af ture og henvise til byens restauranter, skræddere osv.

Kontoret finder du på 8 Ba Trieu Street – Hoi An. 
Vi er flyttet og bor nu på 579 Hai Ba Trung i Hoi An. 

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
  • Kontakt os her

    Udfyld formularen med dine informationer og du vil modtag et tilbud fra os. Det er helt gratis og uforpligtende
  • Vietnam Rejser - Kontakt os
  • Ønsker du tilbud på flyrejse?

    Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få en mail når det igen er muligt at rejse til Vietnam - og bliv samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du kan bekræfte din tilmelding.

Med venlig hilsen
Vietnam Rejser