Tuyên Quang Festival

Festival i Nordvietnam

Kun 165 km fra Hanoi finder man Tuyen Quang City, der samtidig er hovedby i den nordlige bjergrige provins af samme navn. Hvert år afholdes der i byen Mid-Autumn Festival, og det går ikke stille af. I år er det den etniske gruppe Dao der præger festivalen med deres kultur og historie. Repræsentanter for Dao folket fra hele 12 provinser var tilstede ved åbningen af festivalen den 29. September i et festfyrværkeri af farver, musik og udklædning.

Festivalen er den første med Dao-musik, kostumer og rituelle ceremonier – lige som byen er vært for foto- og kunstudstillinger og seminarer om vigtigheden af at fastholde identiteten for de 54 etniske grupper i Vietnam.

Man regner med at Dao-folket har en befolkning på ca. 750.000 mennesker, hvoraf langt de fleste bor i bjergrige provinser HA Giang, Tuyên Quang, Lao Cai og Yen Bai. Dao´erne dyrker landbrug og håndværk, og lever et nøjsomt liv i bjergene.

Festivalen er en helt enestående mulighed for at opleve etnicitet og traditioner uden der er tale om indøvet optrin for turister. Festivalen forventes af få op mod 50.000 besøgende.

Sideløbende med Dao-festivalen afholdes den årlige Tuyên Quang City Festival i hjertet af byen, hvor en parade med mere end 70 oplyste vogne ville indgå i en spektakulær parade. Vognene skildrer eventyr, historie og smukke steder i landet, og er et populært tilløbsstykke.

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
  • Kontakt os her

    Udfyld formularen med dine informationer og du vil modtag et tilbud fra os. Det er helt gratis og uforpligtende
  • Vietnam Rejser - Kontakt os
  • Ønsker du tilbud på flyrejse?

    Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få en mail når det igen er muligt at rejse til Vietnam - og bliv samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du kan bekræfte din tilmelding.

Med venlig hilsen
Vietnam Rejser