Truc Bach søen – en åben invitation til søgang

Truc Bach søen

Hanoi har mange karakteristiske kendetegn, og en af dem er, at byen har mere en 100 søer, der med let hånd er spredt over hele hovedstadens areal. Hoan Kiem Lake er nok den mest kendte med dens centrale placering ved det gamle kvarter, men bevæger sig lidt rundt i byen, støder man konstant på søer, og ofte dertilhørende parker.

Truc Bach Lake ligger ca. 3 kilometer nordvest for Hoan Kiem Lake. Søen er lillebror og nabo til den meget større West Lake, og man kan sagtens få en formiddag til at gå med en spadseretur om søen med indlagt cafebesøg og frokost.

Undervejs på turen om søen støder man på den fascinerende Tran Quoc Pagode, der med sit røde tårn har en næste magnetisk effekt på folk.

Tran Quoc-pagoden er den ældste pagode i byen, oprindeligt bygget i det sjette århundrede under kejser Ly Nams regeringstid, hvilket betyder at den er mere end 1.450 år. Den oprindelige pagode var placeret ved bredden af Red River, men blev flyttet i 1615 til Kim Ngu Island, der i dag er forbundet med fastlandet af en lille dæmning.

Efter pagodebesøget fortsætter man ad de små stier langs søen, hvor et hav af hyggelige cafeer og restauranter byder sig til. Her er mest liv om aftenen, hvor folk samles på sivmåtter og hygger sig – ofte med den populære aftensmad Lau Ech, der er hotpot med frøer.

En tur om søen kan passende slutte ved det våde Chau Long markedet, hvor der ud over kød og fisk også kan handles frugter og grøntsager. Er man ikke til frugt, kan der tæt på købes is og lejes vandcykler.

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
  • Kontakt os her

    Udfyld formularen med dine informationer og du vil modtag et tilbud fra os. Det er helt gratis og uforpligtende
  • Vietnam Rejser - Kontakt os
  • Ønsker du tilbud på flyrejse?

    Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.