Thảo nguyên hoa – fascinerende nærværende og skræmmende uvirkeligt.

I Vietnam er en af de væsentligste livsbegivenheder brylluppet! Flere måneder inden den store dag tages der fotos, som på selve bryllupsdagen skal bruges som plakater, bryllupsbøger og hvor der nu ellers kan klemmes et romantisk snapshot ind.

Der tages mange billeder og ”location” er en ikke så uvæsentlig del af hele seancen. I Hanoi er det gamle kvarter et særlig yndet sted, men Hoan Kiem Lake, West Lake og Operahuset er stærke konkurrenter. Flere steder i byen er der lavet særlige fotosession-områder, hvor alt er lagt an på netop bryllupsfotografering. Thảo nguyên hoa ved Red River er sådan et sted. Her er opsat kulisser i pap, anlagt store haver med blomster i alle regnbuens farver og der er en sø med små broer. Betaler man ekstra kan man få adgang til heste og geder, som et nuttet indslag til rækken af fotos. Kirsebærtræerne blomstrer med lyserøde plastikskud importeret fra Kina, og historiske bygninger er skabt med den patina, som sådanne bygninger nu en gang bedst tager sig ud.

Især i weekenden invaderes stedet af brudepar, der alle medbringer fotografer, make-up piger og det væld af lejede kjoler og jakkesæt, som skal skiftes flere gange af løbet af dagen.

På mage måder ligner det en kulisse fra en hollywoodfilm. Når linsen stiller skarpt kan man få billedet til at ligne en virkelighed, der ellers er svær at finde, men zoomer man ud, ser man virvaret af lysfolk, kamerastativer og papmagé facader af en instrueret virkelighed.

Vietnameserne elsker det, og resultatet af en lang dag i Thảo nguyên hoa er både fascinerende nærværende og skræmmende uvirkeligt.

Betaler man de ca. 22 kr. som indgangsbilletten koster, får man en sand oplevelse af et fænomen, som vi ikke kender fra Europa, og vietnameserne har intet imod, at man er der som tilskuer.

Se fotos fra en lørdag eftermiddag med ca. 100 brudepar.

Læs mere om bryllup i Vietnam 

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
  • Kontakt os her

    Udfyld formularen med dine informationer og du vil modtag et tilbud fra os. Det er helt gratis og uforpligtende
  • Vietnam Rejser - Kontakt os
  • Ønsker du tilbud på flyrejse?

    Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få en mail når det igen er muligt at rejse til Vietnam - og bliv samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du kan bekræfte din tilmelding.

Med venlig hilsen
Vietnam Rejser