Sun Rise på Thu Bon Floden

Det er almindelig kendt, at vietnameserne står tidligt op. Byernes gader summer allerede lang tid før solen står op, og ønsker man et indblik i den vietnamesiske kultur er det en selvfølge, at man også prøver at stå op med vietnameserne og mærker et aktivitetsniveau, som står i klar kontrast til den noget tilbagelænet livsudfoldelse, man ser i timer omkring middag.

I Hoi An er det en helt særlig oplevelse at tage en tur op langs floden og komme helt tæt på morgenlivet, der her er for mange er slutningen på flere timers fiskeri i mørket. I de allerførste dagsminutter glider fiskerbådene forbi som silhuetter og efterlader sig lidt skvulp i vandoverfladen, der drukner i det magiske syn på himlen, når solens første stråler bryder igennem.

Fra Hoi An er der en lille times sejlads mod vest til fiskerlejet Duy Hai, og når man kommer hertil, bliver silhuetterne til travle mennesker og flodbredden til et levende marked, hvor dagens fangst skal sælges, og hvor fiskerkonerne bruger alle kneb for at skabe omsætning. Der er her, som på de fleste markeder, kvinder der sidder tungt på salget, og bevæger man sig ind af de små gyder, finder man mændene med deres te eller kaffe, mens de slår en hyggelig sludder af om nattens fangst.

En ”Sun Rise” tur på Thu Bon Floden indeholder alt det, som Vietnam også er – en fantastisk natur, et arbejdsomst folk, og en hektisk markedsplads. I de tidlige morgentimer mærker man stilheden, og samtidig fornemmelsen af, at floden en stadig har en central plads i livsgrundlaget for en lokalbefolkning.

En morgentur kan evt. sluttes med vietnamesisk morgenmad, – Bo Kho kan anbefales sammen med en varm kop te. 

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
  • Kontakt os her

    Udfyld formularen med dine informationer og du vil modtag et tilbud fra os. Det er helt gratis og uforpligtende
  • Vietnam Rejser - Kontakt os
  • Ønsker du tilbud på flyrejse?

    Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få en mail når det igen er muligt at rejse til Vietnam - og bliv samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du kan bekræfte din tilmelding.

Med venlig hilsen
Vietnam Rejser