Sort-hvide fotos inviterer til at tænke følelser og nærvær

Sort-hvide fotos inviterer til at tænke følelser og nærvær

Der var en tid, hvor alle fotos var sort/hvide, og det er som om det monokrome fotografi aldrig helt har sluppet taget i fotografer, til trods for det digitale farvefoto med alle dets præcise dokumentation af virkeligheden, har taget enorme markedsandele.

Måske er det fordi vi søger det autentiske, og genfinder skønheden i det simple. Fotos i et sort/hvidt format skaber en ny dimension i billedet, hvor fantasien igen får frit spil.

 
Farvernes uro, gør måske, at vi netop overser en detalje, eller fratager os muligheden for at gå rigtig i dybden med udtrykket. Det sort-hvide foto inviterer til at tænker følelser og nærvær. Måske kan man sige, at ved at skrabe al den overflødige distraktion væk, ender man med den rå grafiske sandhed. 

Vi har på Vietnam Rejser har taget et lille udpluk af vores fotos og konverteret dem til sort-hvid og håber de kan fremkalde nye detaljer og følelser.

Send os dine spørgsmål eller få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud eller send os dine spørgsmå. Udfyld formularen herunder, så vil Thomas, Michael eller Kenneth vende tilbage hurtigst muligt.

Find os på sociale medier

Andre læste også:

Hvad skal man se og opleve i Vietnam? Se Kenneths top 5 her!

Hvad skal man se og opleve i Vietnam?

Vietnam er et langt land med mange muligheder og seværdigheder fra nord til syd og ikke mindst på øerne. Her er alt fra store travle byer som Hanoi til smuk natur med idylliske landsbyer og rismarker. Derudover er Vietnam kendt for sine

Læs mere »
Hvornår skal man rejse til Vietnam?

Hvornår skal man rejse til Vietnam?

Vi får ofte spørgsmålet, Hvornår skal man rejse til Vietnam?, og det kan vi sådan set godt forstå. Vietnam er et langt land, og vejret udarter sig meget forskelligt alt efter sæson.

Vi vil her, prøve at skabe et overblik over hvordan vejret er i Vietnam de forskellige måneder af året. … Læs mere

Læs mere »

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål på både mail og telefon.

Få inspiration til din rejse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere