Standard er et fremmedord

Møbler af paller

– om at indrette kontor….

Standardiserede størrelser er ikke Vietnamesernes kop the. Så da Vietnam Rejsers indendørsarkitekt fik den lyse idé at gøre pallen til omdrejningspunktet for ny indretning af hovedkontoret, gav det straks problemer.

Møblernes mål var nemlig skabt ud fra målene på en EU-palle, og efter at have kigget på flere palle-typer i Hanoi, var vi klar over, at det var svært at finde nogen, der havde de samme mål.

Den lokale tømrer kunne nu ikke se det store problem – han kunne da bare producerer de paller vi ville have – i de nøjagtige mål. Nu tog møbelprojektet pludselig en uventet drejning – idet mulighederne for reelt at få lavet møbler på mål uden at gå på akkord med palle-temaet – var genialt.

I tømrerforretningen blev der nu tegnet og dramatiseret, og den helt åbenlyse sprogbarriere blev klaret med pen og papir. Alle mål blev skrevet ned, og den eneste uklarhed efterfølgende fra tømmerens side var spørgsmålet om, hvorfor vi ville investerer i den slags pindebrænde-møbler…

I første omgang ønskede vi en sofa, et sofabord og et skrivebord til 4 medarbejdere. Resten af ønskelisten måtte vente til vi havde set resultatet. Det er ingen hemmelighed, at vi nok alle på Vietnam Rejser var en smule i tvivl om tegninger og mål var blevet fuldstændig forstået.

Tre dage efter var møblerne klar, og efter et gennemsyn var der lutter smil i det lille kontor. Vi var sprudlende begejstret og havde derfor ingen problemer med at bestille de næste 4 møbler på listen.

Fragten fra tømreren til kontoret blev på typisk Hanoi-maner klaret på cykel, og nu er vi så gået på jagt efter madrasser til sofaen – mon ikke også der lurer en alternativ løsning i landet, hvor standard er et fremmedord.

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
  • Kontakt os her

    Udfyld formularen med dine informationer og du vil modtag et tilbud fra os. Det er helt gratis og uforpligtende
  • Vietnam Rejser - Kontakt os
  • Ønsker du tilbud på flyrejse?

    Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få en mail når det igen er muligt at rejse til Vietnam - og bliv samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du kan bekræfte din tilmelding.

Med venlig hilsen
Vietnam Rejser