fbpx

Phu Quy Island

Phu Quy er en lille ø i det sydlige Vienam. For at besøge øen skal du som udlændinge have en tilladelse fra myndighederne før du kan hoppe ombord på færgen. Fra losseplads til paradis.

Lettede og glade kom vi med båden – 3. gang var lykkens gang. Da vi nærmer os land, kan vi god se at vandet er noget for sig selv, hvilket det var på hele øen.

Strande og klipper

Der er enkelte strande på øen, der har flere kyststrækninger med klipper. Desværre er det ikke steder vi – Vietnam Rejser – ønsker at tage vores gæster med hen.

Vandet er rigtig fint og lækkert, men selve stranden havde alle steder på øen affald liggende. Jeg tror ikke det det kommer ind fra havet, derimod tror jeg det er de lokale fiskere der underligt nok laver af vandet og hvad det kan bringe til dem.

Det er for mig – sikkert også for dig der læser dette – ubegribeligt at de ikke kan se problemet. Vi håber de bliver bevidste om det i nær fremtid.

Alle ved jo at turister kommer hvor der er lækkert vand og gode strande. Det vil kunne gøre disse små øer i Vietnam til paradis, hvis der bare blev ryddet lidt op – om ik andet, så på nogle af strandene.

Der er rigtig stort potentiale på Phu Quy og Ly Son, som vi tidligere har besøgt.

Den yngre generation

Heldigvis er den yngre generation mere opmærksomme på problemet, og rigtig mange steder er de begyndt at bruge sugerør af stål, bambus, græs og rismel.

Der bliver også lavet frivilligt arbejde af både skoler og grupper af venner, der mødes og samler affald.

Vi ser lyst på fremtiden, og heldigvis er der mange andre steder man kan tage til hvor der er lækkert vand og gode strande.

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
  • Kontakt os her

    Udfyld formularen med dine informationer og du vil modtag et tilbud fra os. Det er helt gratis og uforpligtende
  • Ønsker du tilbud på flyrejse?

    Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.