Palle alene i Hanoi

Palle alene i Hanoi

Hovedstadens indbyggere er rejst væk til familien i provinsen, og har efterladt byens gader tomme. Butikkerne er lukket og de tilbageblevne holder lav profil og kun få mennesker ses i bybilledet. Nytåret Tet har sat et tydeligt fingeraftryk på byen.

Første nytårsdag er det gamle kvarters støjende profil erstattet af en næsten uhyggelig stilhed, der nemt kan få en til at føle sig som Palle alene i Hanoi. I hvert fald til langt op ad formiddagen. Ingen dytten fra det sædvanlige scooterkaos, ingen råb fra handlende og ingen overfyldte fortove med småsludrende vietnamesere. Kun få morgenmotionister begynder det nye år med Tai Chi øvelser , mens bryllupsfotograferne benytter by-kulissen til i ro og mag at få nogle gode skud med kameraet.

Først ved 10-tiden liver byen lidt op, fortovscafeerne får liv, og stierne omkring Hoan Kiem Lake fyldes op af folk, der nyder det gode vejr.

Se fotos fra første dag i det nye år herunder;

Send os dine spørgsmål eller få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud eller send os dine spørgsmå. Udfyld formularen herunder, så vil Thomas, Michael eller Kenneth vende tilbage hurtigst muligt.

Find os på sociale medier

Andre læste også:

Hvad skal man se og opleve i Vietnam? Se Kenneths top 5 her!

Hvad skal man se og opleve i Vietnam?

Vietnam er et langt land med mange muligheder og seværdigheder fra nord til syd og ikke mindst på øerne. Her er alt fra store travle byer som Hanoi til smuk natur med idylliske landsbyer og rismarker. Derudover er Vietnam kendt for sine smukke badestrande, som er oplagte

Læs mere »
Rejser til Vietnam med børn - Familieferie når det er bedst.

Familieferie – ferie med børn i Vietnam

Det Kenneth ikke forstod om børn og senge Vi kan ikke dele seng med vores børn … sådan stod der i flere mails. Siden jeg startede Vietnam Rejser i 2012, har jeg aldrig forstået hvorfor nogle forældre, skriver som et krav at deres små guldklumper SKAL have

Læs mere »

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål på både mail og telefon.

Få inspiration til din rejse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hey! Inden du smutter...

Få seneste nyt om corona situationen, tips og tricks og spændende rejser til Vietnam. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Hey! Inden du smutter...

Få seneste nyt om corona situationen, tips og tricks og spændende rejser til Vietnam. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere