På motorcykel fra Hue til Hoi An

Motorcykel fra Hue til Hoi An

En motorcykelentusiast har en gang om sin begejstring for motorcyklen sagt, at det at køre i bil kun er som at se TV. Man er passiv iagttager og virkeligheden er puttet ind i en ramme. På en motorcykle er indramningen væk – man er i kontakt med det hele. Man er selv en del af scenen, og følelsen af tilstedeværelse er overvældende.

Frihedsfornemmelsen og den tætte kontakt med omgivelserne kan man bl.a. andet opleve på en tur fra Hue til Hoi An. Turen kan gøres med overnatning, men kan også klares som en endagstur, og der venter mange store oplevelser undervejs.

En populær måde at tage på motorcykeltur på i Vietnam er som passager med en erfaren lokalkendt guide i førersædet. Ikke alene giver det mulighed for 100% at nyde sceneriet, men også chance for at tage billeder, mens man er på farten. Hvad enten man drejer på gashåndtaget selv, eller sidder bagpå, må det anbefales at tage en lokal guide med. De kender området, og kender de små veje og landsbyer, hvor man kan opleve et stykke Vietnam, der meget sjældent ser turister. Man kan gøre stop undervejs og hilse på lokale folk, spise frokost på en lokal restaurant og nyde udsigten inden turen igen fortsætter.

Turen fra Hue til Hoi An byder både på fantastisk natur i højlandet, bølgende rismarker og bjergkørsel over Hai Van passet. Undervejs kan man se nærmere på lokale markeder, se fiskerbådene på stranden og fascineres af en af Vietnam største kirkegårde, hvis farverige mosaikker næsten kan tage vejret fra én. Inden man lander i Hoi An, kan man slå et smut inden om Da Nang og opleve det moderne Vietnam, som det udspiller sig i en af landets største byer, og måske tage en dukkert fra China Beach (My Khe Beach).

Læs også

Motorcykeltur i Vietnams centrale højland

Se fotos og video fra en motorcykeltur fra Hue til Hoi An herunder;

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
  • Kontakt os her

    Udfyld formularen med dine informationer og du vil modtag et tilbud fra os. Det er helt gratis og uforpligtende
  • Vietnam Rejser - Kontakt os
  • Ønsker du tilbud på flyrejse?

    Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få en mail når det igen er muligt at rejse til Vietnam - og bliv samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du kan bekræfte din tilmelding.

Med venlig hilsen
Vietnam Rejser