På motorcykel fra Hue til Hoi An

På motorcykel fra Hue til Hoi An

Motorcykel fra Hue til Hoi An

En motorcykelentusiast har en gang om sin begejstring for motorcyklen sagt, at det at køre i bil kun er som at se TV. Man er passiv iagttager og virkeligheden er puttet ind i en ramme. På en motorcykle er indramningen væk – man er i kontakt med det hele. Man er selv en del af scenen, og følelsen af tilstedeværelse er overvældende.

 

Frihedsfornemmelsen og den tætte kontakt med omgivelserne kan man bl.a. andet opleve på en tur fra Hue til Hoi An. Turen kan gøres med overnatning, men kan også klares som en endagstur, og der venter mange store oplevelser undervejs.

En populær måde at tage på motorcykeltur på i Vietnam er som passager med en erfaren lokalkendt guide i førersædet. Ikke alene giver det mulighed for 100% at nyde sceneriet, men også chance for at tage billeder, mens man er på farten. Hvad enten man drejer på gashåndtaget selv, eller sidder bagpå, må det anbefales at tage en lokal guide med. De kender området, og kender de små veje og landsbyer, hvor man kan opleve et stykke Vietnam, der meget sjældent ser turister. Man kan gøre stop undervejs og hilse på lokale folk, spise frokost på en lokal restaurant og nyde udsigten inden turen igen fortsætter.

Turen fra Hue til Hoi An byder både på fantastisk natur i højlandet, bølgende rismarker og bjergkørsel over Hai Van passet. Undervejs kan man se nærmere på lokale markeder, se fiskerbådene på stranden og fascineres af en af Vietnam største kirkegårde, hvis farverige mosaikker næsten kan tage vejret fra én. Inden man lander i Hoi An, kan man slå et smut inden om Da Nang og opleve det moderne Vietnam, som det udspiller sig i en af landets største byer, og måske tage en dukkert fra China Beach (My Khe Beach).

Send os dine spørgsmål eller få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud eller send os dine spørgsmå. Udfyld formularen herunder, så vil Thomas, Michael eller Kenneth vende tilbage hurtigst muligt.

Find os på sociale medier

Andre læste også:

Hvad skal man se og opleve i Vietnam? Se Kenneths top 5 her!

Hvad skal man se og opleve i Vietnam?

Vietnam er et langt land med mange muligheder og seværdigheder fra nord til syd og ikke mindst på øerne. Her er alt fra store travle byer som Hanoi til smuk natur med idylliske landsbyer og rismarker. Derudover er Vietnam kendt for sine smukke badestrande, som er oplagte

Læs mere »
Rejser til Vietnam med børn - Familieferie når det er bedst.

Familieferie – ferie med børn i Vietnam

Det Kenneth ikke forstod om børn og senge Vi kan ikke dele seng med vores børn … sådan stod der i flere mails. Siden jeg startede Vietnam Rejser i 2012, har jeg aldrig forstået hvorfor nogle forældre, skriver som et krav at deres små guldklumper SKAL have

Læs mere »

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål på både mail og telefon.

Få inspiration til din rejse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hey! Inden du smutter...

Få seneste nyt om corona situationen, tips og tricks og spændende rejser til Vietnam. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Hey! Inden du smutter...

Få seneste nyt om corona situationen, tips og tricks og spændende rejser til Vietnam. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere