Nytåret nærmer sig og travlheden breder sig

Travlhed på tog og bus stationer

Det vietnamesiske nytår svarer på mange måder til, at vi i Danmark sammenkoblede jul, nytår og påske i én højtid. Millioner af mennesker rejser hjem på kryds og tværs i landet, og da det er den eneste mulighed i løbet af året for en sammenhængende ferie (i år hele 9 dage), tager alle af sted. Selvfølgelig skaber det en del trafikal panik i et land, der ellers er kendt for sin kaotiske trafik.

Da mange rejser langt væk, mærkes det både på togstationen og bus stationen. Der er overfyldt og hektisk, og på alle måder et ”no-go” for folk med blot den mindste tendens til klaustrofobi.

Bus stationen er fyldt med ventende rejsende, der accepterer, at selv om busselskaberne har sat ekstra busser ind, så er der alligevel forsinkelser. Billetpriserne er skruet op og problemer med faretruende overfyldte busser er svært at håndtere for politiet, og de tilproppede busser kan næppe anses for styrke sikkerheden.

Flere universiteter i Hanoi har med held arrangeret private busser til de studerende, så de undgår panikken med den offentlige trafik, og andre kreative mennesker har arrangeret busser fra holdepladser lige uden for byen. På den måde mener man, at ca. 15% af rejsestrømmen aflastet.

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
  • Kontakt os her

    Udfyld formularen med dine informationer og du vil modtag et tilbud fra os. Det er helt gratis og uforpligtende
  • Vietnam Rejser - Kontakt os
  • Ønsker du tilbud på flyrejse?

    Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få en mail når det igen er muligt at rejse til Vietnam - og bliv samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du kan bekræfte din tilmelding.

Med venlig hilsen
Vietnam Rejser