Motorcykeltur i Centralvietnam

Man siger, at det eneste man kan købe, som gør én rig er at rejse, og hvis det er sandt, så er der rigelig med overskud på kontoen efter en motorcykelcykeltur i Centralvietnam.

Turen kan gøres fra 1 til flere dage, og ruten er også forskellig afhængig af tiden der afsættes. En af de mere populære ruter er fra Hoi An til bjergbyen Prao (ca. 150 km.), hvor der overnattes. Næste dag går turen via Ho Chi Minh Stien tilbage til Hoi An (ca. 140 km.)

Det fantastiske ved at køre rundt i højlandet på motorcykel er, at alle sanser er i brug. Duftene, lydene og selvfølgelig det fantastiske syn af helt utrolige naturlandskaber.

Man kan tage turen enten som bagsædepassager eller chauffør med guide, og der er aldrig to ture der ligner hinanden. Vejret, årstiden og guidens foretrukne rute ad små veje gennem rismarker, bjerglandskaber og jungle bestemmer, hvad turen byder på.

Men én ting er sikkert, der åbnes for alle sluser til det autentiske Vietnam. Man kommer ud i de små etniske landsbyer, hvor Co Tu-folket lever deres simple liv som bønder og håndværkere. Da man i disse små landsbyer sjældent ser turister, bydes man velkommen med en venlig hilsner og ofte budt indenfor.

Måske stopper man ved en skole og får en sludder med eleverne, eller ser dem blive undervist, eller også støder man på kvinderne, der vasker guld i ”Golden River”. Det kan også være man stikker hovedet indenfor hos svampeavleren, væversken eller nogen af de andre mange aktiviteter, som findes i de små landsbyer i højlandet.

Turen byder ud over de majestætiske panorama-views også på vandfald, hængebroer og sejltur over Thu Bon-floden.

Motorcykelture er blevet meget populært i hele Vietnam, og er da også en enestående måde at komme helt tæt på det Vietnam, som normalt blot suser forbi, mens man sidder og halvsover i bussen eller toget. Mødet med landbefolkningen i provinsen bringer ikke bare én et skridt nærmere til at forstå dette farverige land, men også en nær-oplevelse af de kontraster man finder i landet. Fascinationen af og forsøget på at begribe det liv der leves her, åbner samtidig en række spørgsmål til ens eget materialistiske liv og efterlader en eftertænksomhed, som er sund for alle.

Se fotos fra en motorcykeltur her;

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

  • Kontakt os her

    Udfyld formularen med dine informationer og du vil modtag et tilbud fra os. Det er helt gratis og uforpligtende
  • Vietnam Rejser - Kontakt os
  • Ønsker du tilbud på flyrejse?

    Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få en mail når det igen er muligt at rejse til Vietnam - og bliv samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du kan bekræfte din tilmelding.

Med venlig hilsen
Vietnam Rejser