Ly Thai To Parken – charmerende plads ved Hoan Kiem Lake

Ly Thai To Parken

Hoan Kiem Lakes central placering i byen samt overkommelige størrelse betyder, at byens borgere flittigt bruger den til gåture og afslapning. Der er flere muligheder for at gøre stop undervejs og Ly Thai To Park er en af dem.

Selv om park-benævnelsen måske er lidt misvisende, da stedet mere har karakter af en plads, benyttes den ivrigt til mange aktiviteter. Om morgenen er der som på alle byens pladser og parker gymnastik, dans og morgenmotion, og i løbet af dagen bruges pladsen til rulleskøjter, skateboards, leg og hygge.

Børn elsker stedet, da den åbne plads giver rig mulighed for udfoldelse, og mens der leges kan forældrene sidde i skyggen og slappe af. I weekenderne kan pladsen være næsten overfyldt af folk, uden de skaber det store kaos. Temaet er det samme hos alle; Lad os hygge os og slappe af.

Ly Thai To Park bliver også brugt til større arrangementer af mere officiel karakter. Så opstilles her scener, kæmpe storskærme og højtalere, der kan nå ud til alle på pladsen.

Pladsen er charmerende med udsigt til Hoan Kiem Lake og den livlige aktivitet omkring den kæmpe statue af Ly Thai To – den første konge i Ly Dynastiet. Statuen i parken er fra 2004 og et kæmpe bronze arbejde med en vægt på 14 tons.

Ly Thai To Park ligger i smørhullet mellem gaderne i Dinh Tien Hoang, Ngo Quyen, Le Lai, og Li Thach – tæt på det franske kvarter, og der er kun 10 minutters gang herfra til operahuset, Hotel Sofitel Legend Metropole og de mange hyggelige cafeer der med løs hånd er spredt omkring de brede alleer som franskmændene anlagde.

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
  • Kontakt os her

    Udfyld formularen med dine informationer og du vil modtag et tilbud fra os. Det er helt gratis og uforpligtende
  • Vietnam Rejser - Kontakt os
  • Ønsker du tilbud på flyrejse?

    Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.