Long Bien Markedet – for de morgenfriske

Long Bien markedet

Mange turister i Hanoi vælger at bruge en del af deres tid på hovedstadens stolthed – Long Bien Bridge. Den rustne stålkonstruktion med den konstante summen af scootertrafik er et yndet udflugtsmål – også for vietnameserne, der herfra kan nyde udsigten over Red River og dens travle trafik af tungtlastede både. Kigger man ned, kan man dog heller ikke undgå at bide mærke i en anden travlhed under broen – det store Long Bien Market.

Markedet er ikke særlig besøgt af turister, og det er synd, for her får man en oplevelse, der påvirker alle kroppens sanser. Men man dog skal stå tidligt op! Allerede ved 6-7 tiden er det ved at være slut.

Long Bien Markedet er placeret lige ved siden af broen og er Hanois travleste en gros marked. Allerede ved 1 tiden om natten ankommer de første lastbiler tungt ladet med frugt og grøntsager og allerede fra den store Yen Phu Street mærker man den hektiske travlhed.

I lyset fra de elektriske pærer og lysstofrør og i en øredøvende larm af råb om tilbud peaker markedet allerede ved 3-tiden, og selv om de små gader mellem boderne er smalle, er her en livlig trafik af scootere og trækvogne med varer.

Når solen trænger igennem med dagens første stråler ved 6- tiden er det ved at være slut, og varerne transporteres væk til videresalg i Hanois smalle gader. Nu bliver der bedre plads, og salget fortsætte for private i endnu et par timer – mens gadefejerne begynder på oprydningen fra nattens livlige handel.

Selv om markedet ved Long Bien Bridge udelukkende er henvendt til vietnamesere, der har næse for en god handel, så er turister velkommen, og mødes ofte af venlige og nysgerrige blikke. Er man tidligt på færre, bør man være opmærksom på ikke at stå i vejen for den livlige trafik mellem boderne – det kan nemt skabe irritation i en i forvejen stresset atmosfære.

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
  • Kontakt os her

    Udfyld formularen med dine informationer og du vil modtag et tilbud fra os. Det er helt gratis og uforpligtende
  • Vietnam Rejser - Kontakt os
  • Ønsker du tilbud på flyrejse?

    Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få en mail når det igen er muligt at rejse til Vietnam - og bliv samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du kan bekræfte din tilmelding.

Med venlig hilsen
Vietnam Rejser