Le Petit Café – måske Hanois mindste

Denne lille (måske mindste) café i Hanoi ligger dybt inden i det af franske kvarter i en stille sidegade væk fra den larmende trafik på de store alleer i dette nabolag. Klemt ind mellem andre bygninger stikker den med sin røde facade nysgerrigt snuden frem, og pirrer naturligt den kaffeglades nysgerrighed.

Ved første øjekast kan det se ud som den lille cafe kun byder på et enkelte bord i stueetagen – men ved nærmere eftersyn er der en smal stentrappe, der fører én op på første sal. Først et større rum med et par borde samt en del pladser langs ved væggen, der egner sig fortrinligt, hvis man vil sidde med en computer, eller vil læse med udsigt til gaden.

Til venstre for trappen føres man af en smal svalegang videre til et hyggelig rum med vægmalerier og små borde. Man sidder behageligt på puder på gulvet, og her er plads til en lille gruppe venner eller en familie med børn.

De trange forhold virker dog ikke begrænsende for charmen, som denne lille gemte café-skat indeholder, og der er lavet stikdåser overalt, så man kan oplade sin elektroniske gadgets, mens man nyder en af drikkevarerne fra det (lidt begrænsede menukort).

Le Petit er både hyggeligt og har den sjældne evne, at man med det samme føler sig hjemme. Cafeen kan være at finde, og det er tydeligt, at stedet her primært er yndlingscafeen for studerende og den lokale ungdom, der skriver beskeder på byggeklodserne eller får sig et slag kort.

Vi elsker den lille charmerende café med det store hjerte og giver den 5 Petit-stjerne…

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
  • Kontakt os her

    Udfyld formularen med dine informationer og du vil modtag et tilbud fra os. Det er helt gratis og uforpligtende
  • Vietnam Rejser - Kontakt os
  • Ønsker du tilbud på flyrejse?

    Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få en mail når det igen er muligt at rejse til Vietnam - og bliv samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du kan bekræfte din tilmelding.

Med venlig hilsen
Vietnam Rejser