Ionah – et inferno af elektronisk musik, laserlys og 3D effekter.

Anmeldelse;

Forestillingen om Ionah spilles tre gange om ugen på Star Galaxy Teater & Convention Centre i Hanoi, og allerede når man står ved hovedindgangen mærker man, at noget magisk venter forude. Forestillingen varer 75 minutter og er bygget op om en kærlighedshistorie dels mellem et ungt par, og især hendes kærlighed til Hanoi. Flere steder i forestillingen støder vi på elementer fra byen, lige fra Long Bien Bridge til gadelivet i det gamle kvarter.

Forestillingen fortælles i et inferno af elektronisk musik, laserlys, 3D effekter, og Ionah må gennemgå flere faser i fortællingen, hvor hun fra 12187711_909215502501718_3669268341410240676_nbegyndelsens graffitimalede urbane post-industrielle gademiljø, føres gennem flere surrealistiske universer med forskellige farverige karakterer og mærkelige mennesker, der på et metaforisk plan kæmper med en række følelser. Til sidst finder hun dog kærligheden og vender tilbage til den virkelige verden med hiphop-dansere og pulserende storby.

IMG_4709I stil med det i Europa så kendte Cirque du Soleil-show, er Ionah en kombination af dans, teater, cirkus og musik krydret med en mængde effekter på både lyd- og lysside. Selv om handlingsforløbet ind i mellem drukner i mavedansere, boldjonglører, trapezkunstnere, akrobater og klovne, er det uundgåeligt ikke at betages af den fantastiske koreografi og de dygtige kunstnere. Således bliver forestillingen momentvis både poetisk og drømmende.

De billigste pladser i Star Galaxy Teater koster 600.000 Dong (185 kr.), men man får med garanti noget for hver en Dong, og efter forestillingen, kan man tages selfies med de medvirkende, som et særlig minde fra god aften.

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
  • Kontakt os her

    Udfyld formularen med dine informationer og du vil modtag et tilbud fra os. Det er helt gratis og uforpligtende
  • Vietnam Rejser - Kontakt os
  • Ønsker du tilbud på flyrejse?

    Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få en mail når det igen er muligt at rejse til Vietnam - og bliv samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du kan bekræfte din tilmelding.

Med venlig hilsen
Vietnam Rejser