Ingen trafik ved Hoan Kiem Lake

Fra september 2016 og frem til det vietnamesiske nytår (Tet) er de ellers særdeles befærdede gader ved Hoan Kiem Lake lukket for trafik mellem 19 og 02 fredage, lørdage og søndage**. Den lokale regering har taget beslutningen efter succesen efter samme princip i Det Gamle Kvarter. En ordning der indførtes i 2004 og har eksisteret siden.

Flere centrale steder ved søen er der oprettet fri WIFI zoner, så folk er sikre på at være online, når de bruger den nye plads til udfoldelse i weekenderne.

Turisterne har i forvejen været vilde med Hoan Kiem søen, og travet de 1,7 km rundt og nydt livet der udspiller sig her om aftenen. Vietnameserne har også taget det nye tiltag til sig, og vejene er i weekenden fyldt med tusinder af mennesker, der bruger den brede boulevard ved søen til lege og familiehygge.

Mylderet af dyttende scootere er nu erstattet af store samlinger af folk, der sjipper, spiller Kalaha eller bare hygger. Musikere og gadeartister optræder flere steder omkring søen og der er kunstudstillinger sportsaktiviteter og mere traditionelle vietnamesiske spil og lege.

Er man i Hanoi i en weekend må det anbefales at man tager en tur i de nye trafikfri gader – og vil man deltage i de forskellige aktiviteter, så husk at vietnameserne er nysgerrige og med et smil altid inviterer én med i legen.

**Gaderne der er omfattet af det nye tiltag er; Dinh Tien Hoang, Le Lai, Le Thach, Dinh Le, Nguyen Xi, Trang Tien (fra Ngo Quyen til Dinh Tien Hoang), Hang Khay, Le Thai To, Hang Trong (fra St. Joseph-katedralen til Le Thai To ), Nha Tho og Domkirkepladsen.

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
  • Kontakt os her

    Udfyld formularen med dine informationer og du vil modtag et tilbud fra os. Det er helt gratis og uforpligtende
  • Vietnam Rejser - Kontakt os
  • Ønsker du tilbud på flyrejse?

    Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få en mail når det igen er muligt at rejse til Vietnam - og bliv samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du kan bekræfte din tilmelding.

Med venlig hilsen
Vietnam Rejser