Phan Thiet Markedet – I sansernes vold

Phan Thiet Markedet

Dette marked syder af aktivitet, og især kvinder passer de mange boder med fisk, frugt, blomster og kød. Markedet er festfyrværkeri for sanserne – her er noget for synssansen, lugtesansen og når der er travlest også en hel del for høresansen. Her er ikke noget med ”kun se, ikke røre”, tværtimod er det helt legalt at mærke sine varer efter, inden man handler.

Markedet er travlest i de tidlige morgentimer, og ved middagstid ser man ofte de trætte kvinder tage sig en lur midt i deres bod.

Markedet er leveringsdygtig i en bred vifte af lokale råvarer såsom som fisk, skaldyr, rejser, blæksprutter, snegle og krabber. Her er oceaner af frugt, krydderier og tørrede frugter og fisk, samt små spisesteder, hvor nogle af de lokale specialiteter kan købes billigt. F.eks. serveres der Bánh canh – en nudelsuppe med forskellige fiskestykker eller Quai Vac (en slags dumpling med svinekød og rejser. Der er med andre ord lagt op til en tur i sansernes vold – og så er det billigt!

Se fotos fra markedet herunder;

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
  • Kontakt os her

    Udfyld formularen med dine informationer og du vil modtag et tilbud fra os. Det er helt gratis og uforpligtende
  • Vietnam Rejser - Kontakt os
  • Ønsker du tilbud på flyrejse?

    Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få en mail når det igen er muligt at rejse til Vietnam - og bliv samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du kan bekræfte din tilmelding.

Med venlig hilsen
Vietnam Rejser