Phan Thiet Markedet – I sansernes vold

Phan Thiet Markedet – I sansernes vold

Phan Thiet Markedet

Dette marked syder af aktivitet, og især kvinder passer de mange boder med fisk, frugt, blomster og kød. Markedet er festfyrværkeri for sanserne – her er noget for synssansen, lugtesansen og når der er travlest også en hel del for høresansen. Her er ikke noget med ”kun se, ikke røre”, tværtimod er det helt legalt at mærke sine varer efter, inden man handler.

Markedet er travlest i de tidlige morgentimer, og ved middagstid ser man ofte de trætte kvinder tage sig en lur midt i deres bod. 

Markedet er leveringsdygtig i en bred vifte af lokale råvarer såsom som fisk, skaldyr, rejser, blæksprutter, snegle og krabber. Her er oceaner af frugt, krydderier og tørrede frugter og fisk, samt små spisesteder, hvor nogle af de lokale specialiteter kan købes billigt. F.eks. serveres der Bánh canh – en nudelsuppe med forskellige fiskestykker eller Quai Vac (en slags dumpling med svinekød og rejser. Der er med andre ord lagt op til en tur i sansernes vold – og så er det billigt!

Se fotos fra markedet herunder;

Send os dine spørgsmål eller få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud eller send os dine spørgsmå. Udfyld formularen herunder, så vil Thomas, Michael eller Kenneth vende tilbage hurtigst muligt.

Find os på sociale medier

Andre læste også:

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål på både mail og telefon.

Få inspiration til din rejse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Hey! Inden du smutter...

Få seneste nyt om corona situationen, tips og tricks og spændende rejser til Vietnam. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Hey! Inden du smutter...

Få seneste nyt om corona situationen, tips og tricks og spændende rejser til Vietnam. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere