Phan Thiet Markedet – I sansernes vold

Phan Thiet Markedet – I sansernes vold

Phan Thiet Markedet

Dette marked syder af aktivitet, og især kvinder passer de mange boder med fisk, frugt, blomster og kød. Markedet er festfyrværkeri for sanserne – her er noget for synssansen, lugtesansen og når der er travlest også en hel del for høresansen. Her er ikke noget med ”kun se, ikke røre”, tværtimod er det helt legalt at mærke sine varer efter, inden man handler.

Markedet er travlest i de tidlige morgentimer, og ved middagstid ser man ofte de trætte kvinder tage sig en lur midt i deres bod. 

Markedet er leveringsdygtig i en bred vifte af lokale råvarer såsom som fisk, skaldyr, rejser, blæksprutter, snegle og krabber. Her er oceaner af frugt, krydderier og tørrede frugter og fisk, samt små spisesteder, hvor nogle af de lokale specialiteter kan købes billigt. F.eks. serveres der Bánh canh – en nudelsuppe med forskellige fiskestykker eller Quai Vac (en slags dumpling med svinekød og rejser. Der er med andre ord lagt op til en tur i sansernes vold – og så er det billigt!

Se fotos fra markedet herunder;

Send os dine spørgsmål eller få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud eller send os dine spørgsmå. Udfyld formularen herunder, så vil Thomas, Michael eller Kenneth vende tilbage hurtigst muligt.

Find os på sociale medier

Andre læste også:

Hvad skal man se og opleve i Vietnam? Se Kenneths top 5 her!

Hvad skal man se og opleve i Vietnam?

Vietnam er et langt land med mange muligheder og seværdigheder fra nord til syd og ikke mindst på øerne. Her er alt fra store travle byer som Hanoi til smuk natur med idylliske landsbyer og rismarker. Derudover er Vietnam kendt for sine smukke badestrande, som er oplagte

Læs mere »
Rejser til Vietnam med børn - Familieferie når det er bedst.

Familieferie – ferie med børn i Vietnam

Det Kenneth ikke forstod om børn og senge Vi kan ikke dele seng med vores børn … sådan stod der i flere mails. Siden jeg startede Vietnam Rejser i 2012, har jeg aldrig forstået hvorfor nogle forældre, skriver som et krav at deres små guldklumper SKAL have

Læs mere »

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål på både mail og telefon.

Få inspiration til din rejse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bestil et uforpligtende tilbud

Bestil et uforpligtende tilbud
Team Vietnam Rejser
Kontakt information
Antal rejsende
Skal vi hjælpe med flybilletter?
Har du nogle ønsker eller andet?
Udfyldes kun hvis du har trykket "ja tak" til flybilletter

For at kunne give et uforpligtende tilbud på fly, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.