Hanoi by night – Livemusik, gadegøgl og billig øl

Det gamle kvarter i Hanoi har et verdenskendt ry for sine fortovsrestauranter, de små plastikstole og barerne med verdens billigste øl (Bia Hoi). Fredag, lørdag og søndag er det meste af det gamle kvarter ydermere lukket for trafik, og gaderne fyldes af vietnamesere der traditionelt lever deres sociale liv uden for hjemmets 4 vægge.

Cafeerne fyldes med kaffedrikkende og solsikkekernespisende folk, der vender dagens begivenheder. Adskillige steder er der livemusik – både af den mere traditionelle slags og vestligt orienteret rock. Gadegøglere og artister leverer underholdningen, og hovedstadens indbyggere nyder hvert et minut. Børnene deltager selvfølgelig, og interimistiske legepladser opstår forskellige steder i bybilledet, lige som der arrangeres lege, hvor både voksne og børn deltager.

Turisterne er der også, men man har aldrig det indtryk at noget af underholdningen er sat i scene for dem. Måske er det derfor så mange turister og backpackere elsker Hanoi. Her virker alt autentisk og ingen er tvivl om, at det hele ville være der, hvis turisterne ikke var der. Til gengæld er man altid velkommen til at deltage enten som tilskuer eller aktiv. Vietnameserne er nysgerrige, og vil gerne slå en sludder af, fortælle om byen eller have dig med i den sociale leg som tit er en væsentlig del af aftenlivet.

Se også video om Gaderne omkring Hoan Kiem Lake der for nyligt også blev bilfrie i weekenderne. 

Se også video om Gaderne omkring Hoan Kiem Lake der for nyligt også blev bilfrie i weekenderne.

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
  • Kontakt os her

    Udfyld formularen med dine informationer og du vil modtag et tilbud fra os. Det er helt gratis og uforpligtende
  • Vietnam Rejser - Kontakt os
  • Ønsker du tilbud på flyrejse?

    Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få en mail når det igen er muligt at rejse til Vietnam - og bliv samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du kan bekræfte din tilmelding.

Med venlig hilsen
Vietnam Rejser