Hang Da Markedet – Tonsvis af tøj

Hang Da Markedet er et besøg værd af mange grunde. Her er sammensmeltningen af et kommercielt indkøbscenter og det traditionelle vietnamesiske marked. Hang Da er placeret i Hanois forretningskvarter og er en tre etagers bygning mættet med varer i overflod. Det er knapt så stort som Dong Xuan, men er med sit nichesalg af bl.a. brugt tøj blevet et hit ikke kun blandt vietnamesere med også turister.

Hang Da er udefra en enorm hvid bygning, der umiddelbart ikke giver indtryk af en hektisk markedsstemning – men træder man indenfor (især tidligt på dagen) oplever man den velkendte summen af gode handler og ivrige kunder fra detailhandlen, der er slås om dagens tilbud.

I kælderetagen og 1. sal er afdelingen for brugt tøj, og det er ikke kun den vietnamesiske nationaldragt Ao Dai som kan erhverves her. En stor del af tøjet er importeret fra Europa, Japan og Korea og findes i alle størrelser.

Ud over tekstiler byder markedet også på kød, frisk frugt og grøntsager lige som man kan købe sangfugle i bur. Stedet var tidligere et vigtigt handelssted for tobakshandlere, og selv om de efterånden er forsvundet, kan man godt være heldig at spotte nogle af, hvis man spadserer ned af den nærliggende Hang Dieu Street.

Øverst i bygningen (på 3. sal) er indrettet et kæmpe fitness center, som tiltrækker både vietnamesere og turister.

Hang Da Market adskiller sig ikke fra normen af vietnamesiske markeder – det forventes at du prutter om prisen, og du kan som udgangspunkt godt regne med at prisen er fordoblet.

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
  • Kontakt os her

    Udfyld formularen med dine informationer og du vil modtag et tilbud fra os. Det er helt gratis og uforpligtende
  • Vietnam Rejser - Kontakt os
  • Ønsker du tilbud på flyrejse?

    Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få en mail når det igen er muligt at rejse til Vietnam - og bliv samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du kan bekræfte din tilmelding.

Med venlig hilsen
Vietnam Rejser