Handelseufori for krejlere og andet godtfolk

Vorbasse Marked kommer nemt til at ligne den lokale børnehaves årlige loppemarked, hvis man sammenligner med Hanoi største marked Động Xuan Markedet. En hver krejler og handelsmand må få svedige hænder ved bare tanken om at kunne blive en del af denne handelseufori.

Dong Xuan Markedet finder man i den nordlige ende af Det Gamle Kvarter, og som et handelsmonster griber markedet dens arme ud i et virvar af gyder og sidegader, hvor handlen fortsætter med alt der er salgbart.

Selve markedets grundbase er en gammel administrationsbygning som de franske kolonister byggede i 1889 – i tre etager (mere end 6.500 kvadratmeter) sælges alt mellem himmel og jord. Denne pulserende myreture af mennesker der fragter varer fra sted til sted i et tilsyneladende IMG_6007uforudsigeligt mønster kan både være en stor oplevelse at iagttage og deltage i. Hvad enten man er på jagt efter en solhat, husholdningsartikler eller lidt lækker frugt, er udvalget overvældende. Markedet er klar for de morgenfriske, og har åbent til langt ud på aftenen.

Dong Xuan Markedet besøges i stor stil af hovedstadens turister, og er med tiden blevet et marked der er bevidst om den magnetiske effekt stedet har for internationale besøgende – måske af samme grund er udbuddet af plastik-souvenirs og turistegnede varer blevet flere.

Markedet har også et natmarked, som har åbent fredag, lørdag og søndage, og hvad enten man vælge at udforske stedet om dagen eller om aftenen, må man ikke forskåne sig selv for den megen lækker mad, som gadesælgerene serverer rundt om markedsbygningen. Det er både velsmagende og billigt.

Du finder Dong Xuan-markedet her;

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
  • Kontakt os her

    Udfyld formularen med dine informationer og du vil modtag et tilbud fra os. Det er helt gratis og uforpligtende
  • Vietnam Rejser - Kontakt os
  • Ønsker du tilbud på flyrejse?

    Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få en mail når det igen er muligt at rejse til Vietnam - og bliv samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du kan bekræfte din tilmelding.

Med venlig hilsen
Vietnam Rejser