Globryllup & bryllupsbilleder

I modsætning til det vi kender i Vesten, er der tradition for, at bryllupsbilleder tages forud for begivenheden i Vietnam – ja nogen gange flere måneder. Der gøres meget ud af denne fotosession, og optrinnet vække ofte opsigt, fordi de mest populære locations også er meget brugt af andre vietnameser og turister. I Hanoi er det bl.a. Hoan Kiem Lake, Long Bien Bridge, Hanoi West Lake, Bach Thao Park og Hanoi Opera, der topper på ønskelisten over det perfekte bryllupsfoto.

I bryllupssæsonen kan man se end til flere par, der følges af et hof af anstandsdamer og fotografer, og mens der skiftes rekvisitter, rettes på kjolen osv., bliver optrinnet fulgt af forbipasserende, der enten smiler, eller er åbenlys irriteret over den megen postyr de mange mennesker skaber – ofte steder, hvor naturens ro ellers hviler.

De fleste bryllupper finder sted i perioden fra efterår til forår, og sjældent om sommeren, idet varmen, selv i Vietnam, kan være ubehagelig med store kjoler osv. Herudover kompliceres dato-fastsættelsen af bryllupper, idet ikke alle dage er brugbare. Den komplicerede ligning involverer bl.a. månekalenderen og brudeparrets fødselsdatoer. Herudover betragtes nogle datoer som decideret uheldige. Resultat er at, at nogen datoer er meget populære og brugt, mens andre er ganske bryllupsfri.

Så er man i det romantiske hjørne, og gerne vil til globryllup, er mulighederne overvældende i Hanoi – og selv om det nok med europæiske øjne virker en smule uromantisk, at gommen flere måneder inden vielsen har set sin fantastiske brud, så er det i hvert fald praktisk, at de mange tilrejsende gæster allerede ved brylluppet kan studerer de fine bryllupsbilleder.

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
  • Kontakt os her

    Udfyld formularen med dine informationer og du vil modtag et tilbud fra os. Det er helt gratis og uforpligtende
  • Vietnam Rejser - Kontakt os
  • Ønsker du tilbud på flyrejse?

    Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få en mail når det igen er muligt at rejse til Vietnam - og bliv samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du kan bekræfte din tilmelding.

Med venlig hilsen
Vietnam Rejser