FAMILIEFERIE - FERIE MED BØRN I VIETNAM

Vi får ofte mails fra bekymrede forældre, der meget gerne vil på ferie i Vietnam med deres børn. De er dog i tvivl om, om det er en god destination for børn.

Rejs til Vietnam med børn – glem bekymringerne

Da jeg startede Vietnam Rejser for nogle år siden, var mine første gæster faktisk en familie med 3 børn. Familien havde en 4 ugers ferie i Vietnam,

Se deres tilbagemelding her:
“10 dage inden vi skulle afsted fik vi kontakt til Kenneth og i løbet af et par dage havde han skræddersyet et program, hvor alle vore behov var imødekommet og alt var på plads. Hele turen var fantastisk – et smukt og flot land, nogle dejlige imødekommende mennesker, spændende kultur og lækker mad.

Kenneth havde sørget for alle flybilletter, nattog, – ja faktisk al logistik og der var en ikke en af vore guider som ikke var søde og venlige – og gode til engelsk J Der var mange toppunkter på turen; Sapa, Ho Chi Minh City, Halong Bay, Hanoi, Cu Chi tunnellerne, Mekong deltaet – og ikke mindst den ret ukendte ø Quan Lan som helt sikkert betyder at vi vender tilbage til Vietnam engang. Næste gang bliver det også Kenneth vi kontakter”

Mere frihed med privat guide

99% af de rejser vi laver til børnefamilier er med privat guide. Det betyder, at man nemmere kan tage de enkelte ture lidt mere i ens eget tempo. Der er selvfølgelig nogle ting der skal nås i programmet, men det er mere fleksibelt, og man kan lettere springe noget over, og slutte turen før, hvis der er behov for det.

REJSER TIL VIETNAM MED BØRN KRÆVER FAMILIEVÆRELSER

Selv om det nogle gange godt kan være svært at finde den rigtig type værelser til en familie online, så behøver det ikke være så svært.

Rejser i som familie, vil det oftest være praktisk med et sted hvor familien kan være samlet.. 

Det kan være med et stort værelse, men nogle gange vil mor og far gerne have lidt tid alene, når de små er lagt til ro. Det kan vi sørge for ved at finde 2 værelser med en dør imellem – såkaldte connecting rooms.

Vi kender og bruger hoteller mer store familie værelser og connecting rooms.

Skriv til os via formularen herunder med jeres ønsker, og vi ser med det samme på, hvordan vi kan hjælpe med at lave en spændende familierejse til jer.

Vi glæder os til at høre fra dig og din familie.