Eden Coffee – genvej til paradis

En tur i paradis er for de fleste noget man kun kan håbe på – men i kvarteret omkring St. Josephs Katedralen i Hanoi, er muligheden åben for alle. Det er ikke mange turister, der har opdaget denne genvej til det paradisiske, og måske skyldes det, at man nemt overser den smalle indgang til Cafeen. Cafemiljøet er præget af store farverige vægmalerier og blomster samt sofaer og brede lænestole i mange farver. Lokalerne er lyse, og temaerne på det tre etagers Café hus skifter fra etage til etage.

På tagterrassen er det lagt plastikgræs på gulvet, og herfra har man en fantastisk udsigt til den tårnhøje gamle katedral og samtidig den ro der kræves for at stresse helt af. Ud over den fantastiske udsigt øverst, er der flere altaner, hvor der er gjort plads til at man i fred og ro kan dvæle ved udsigten og det hektiske liv foran kirken.

De mange store vinduer giver et befriende lysindfald – især hvis man ikke vælger at sidder på tagterrassen. Dekorationer af farverige træmasker og vægmalerier der sætter fart på fantasien, gør cafeens mange kroge til spændende små oaser, hvor der som en usynlig skrift inviteres til en hyggestund med venner eller familie.

Vi var begejstret og giver Eden Coffee 5 træmasker og glæder os til næste gang vi skal nyde en forfriskning i paradis…

 

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
  • Kontakt os her

    Udfyld formularen med dine informationer og du vil modtag et tilbud fra os. Det er helt gratis og uforpligtende
  • Vietnam Rejser - Kontakt os
  • Ønsker du tilbud på flyrejse?

    Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få en mail når det igen er muligt at rejse til Vietnam - og bliv samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du kan bekræfte din tilmelding.

Med venlig hilsen
Vietnam Rejser