Coronavirus & Vietnam

Der er positive Corona-fremskridt i Vietnam

Den vietnamesiske regering har været meget strikse med håndteringen af Covid-19, siden der blev registreret de første smittede i marts måned. Cafeer, barer og restauranter har været lukket i de perioder, hvor coronaen har været på sit højste. I dag endnu, hvis man tager ud for at købe ind, kan man mange steder ikke undgå at få taget temperatur og afsprittet hænderne inden man går ind i butikken. De hårde restriktioner har medført, at Vietnam kun har registreret få dødstilfælde og smittede i forhold til befolkningstallet.

Antal smittede 

Det er ikke en hemmelighed at Vietnam også er udsat for Corona, der er blevet registreret 1069 tilfælde med Covid-19 og 35 dødsfald.

Vietnam har været effektive med håndteringen af Corona. Det kan blandt andet være pga. tidligere erfaring fra 2003, da Vietnam og resten af verdenen blev ramt af SARS, her var Vietnam det første land til at blive SARS fri.

Stadig ingen indrejse for danskere

Vietnam har lukket grænserne for de fleste lande i europa, herunder Danmark. Danskere vil stadig blive nægtet  indrejse i Vietnam. 
 

Åbning af grænserne for nogle lande

Vietnam har åbnet op for internationale rejser fra Sydkorea, Japan, Taiwan og Kina. Fra den 22. september vil det også være muligt at flyve til og fra Cambodia og Laos. Hvis man flyver fra disse ovennævnte lande til Hanoi eller Ho Chi Minh City i Vietnam, er man forpligtet til 14 dages selv betalt karantæne på hoteller eller sygehuse, udvalgt af den vietnamesiske regering. 
 

Danskere sendt sikkert hjem under Covid-19

De danske gæster Vietnam Rejser havde på besøg i Vietnam, da grænserne beyndte at blive lukket. Blev der straks taget hånd om og sørget for en sikker hjemrejse. 

Det skriver Udenrigsministeret 

Læs mere på https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/vietnam/

Modtag seneste Corona opdateringer fra Vietnam

Ønsker du at modtage senest nyt fra Vietnam Rejser om Corona siutationen i Vietnam. Så kan du tilmelde vores nyhedsbrev, hvor du blandt andet vil modtage nyheder om nye destinationer, rejsetips, Corona i Vietnam og meget mere. Vi sender nyhedsbrev ud ca. 1 gang om måneden, ud fyld formularen og bliv skrevet op.
Du kan selvfølgelig altid afmelde dig nyhedsbrevet, hvis du ikke ønsker at modtage det længere. 

 

De bedste rejsehilsner 

Kenneth fra Vietnam Rejser

Skriv dig op her og modtag vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev side